Mrufka®®®
Fanka BB :)
Ale bym chciała takie krótkie mieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale bym chciała takie krótkie mieć
Ja mam wrażenie że wraz z moim wiekiem rośnie liczba dni w cykluZ wiekiem mi się skróciły. Jak byłam trochę młodsza to cykle były do 34 dni
No nie wiem, coś tam może i się przebija ale to może być fabryczne ubarwienie w miejscu gdzie powinna pojawić się 2 kreska, nie nakrecalabym się i zrobiła w poniedziałek bete ale jeszcze jeden test:-)Troche przyciemniony.
Moim zdanien jest wyrazniejszy niz ten z kiedys
Wydaje mi sie ze jesli.robie testy jednej firmy to na kazdym ta kreska powinna byc.Jak dla mnie negatyw
Na drugim zdjęciu widzę coś co u mnie było wiele razy-taki raczej ślad w miejscu gdzie powinna być II kreska niż sama kreska, ale Tobie oczywiście życzę ciąży
ja mialam podobnie na okolo 3-4 dni przed owulacja zawsze, test wykrywa stezenie hormonu LH a wiadomo, ze nie jest on od razu tak wysoki jak w dniu owulacji. sprawdz jutro rano z pierwszego moczu, jesli bedzie ciemniejsza kreska, oznacza, ze owulka sie zbliza i sprawdzaj do momentu az kreseczka bedzie rownie ciemna co testowaTakie coś mi wyszło dziś na tym teście owu [emoji848] Dziś dopiero 11 dc.Zobacz załącznik 1066930Zobacz załącznik 1066931