reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Takie coś mi wyszło dziś na tym teście owu [emoji848] Dziś dopiero 11 dc.
20200111_142606.jpeg
20200111_142541.jpeg

Jak dla mnie negatyw
Na drugim zdjęciu widzę coś co u mnie było wiele razy-taki raczej ślad w miejscu gdzie powinna być II kreska niż sama kreska, ale Tobie oczywiście życzę ciąży
Wydaje mi sie ze jesli.robie testy jednej firmy to na kazdym ta kreska powinna byc.
Przy czym ma kolor delikatnie różowy...

Takie coś mi wyszło dziś na tym teście owu [emoji848] Dziś dopiero 11 dc.Zobacz załącznik 1066930Zobacz załącznik 1066931
ja mialam podobnie na okolo 3-4 dni przed owulacja zawsze, test wykrywa stezenie hormonu LH a wiadomo, ze nie jest on od razu tak wysoki jak w dniu owulacji. sprawdz jutro rano z pierwszego moczu, jesli bedzie ciemniejsza kreska, oznacza, ze owulka sie zbliza :) i sprawdzaj do momentu az kreseczka bedzie rownie ciemna co testowa :)

reklama
Do góry