reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny a powiedcie mi czy moze ktoras tak miala, ze przedluzal was sie okres i poszlyscie dk lekaraza dawal wam cos na wywolanie a moze pozniej cos na uregulowanie

reklama
Nie wiem czy zobaczycie
Hmmm no coś tam delikatnie delikatnie widać przy końcówce "T" ale nie wiem 🤔 nie powinna być już bardziej widoczna?
Może odpuść jutro jesty i poczekaj do poniedziałku już. I kup inny test może. W poniedziałek się rozwiąże wszystko bo albo będzie już normalnie widoczna albo nie 🙂 wytrzymaj 🙂 mi by już łeb eksplodował jakby było tak jak u Ciebie. Bo niby jest ale tak nie dokonca i aaaaa aaa 😱

Ostatnie 4 cykle trwały po 24 dni ;) w poniedziałek (nastepny nie najblizszy)jak zrobię to znów odbiorę dopiero w środę odbiore. Eh
Miałam monitoring i jestem 9 dzień po owulacji...
Hm to myślę, że w połowie przyszłego tygodnia możesz spróbować test domowy zrobić, może już coś pokaże :)

Dziewczyny a powiedcie mi czy moze ktoras tak miala, ze przedluzal was sie okres i poszlyscie dk lekaraza dawal wam cos na wywolanie a moze pozniej cos na uregulowanie
Tak, ja tak miałam w marcu. Dostałam duphaston na wywołanie i od tej pory biorę go co miesiąc na podtrzymanie ewentualnej ciąży i regularną owu :)

Troche przyciemniony.
Moim zdanien jest wyrazniejszy niz ten z kiedys

Załączniki

• IMG_20200111_125445.jpg
    IMG_20200111_125445.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 167
reklama
Do góry