Kasiam13161
Fanka BB :)
Dziewczyny a powiedcie mi czy moze ktoras tak miala, ze przedluzal was sie okres i poszlyscie dk lekaraza dawal wam cos na wywolanie a moze pozniej cos na uregulowanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm no coś tam delikatnie delikatnie widać przy końcówce "T" ale nie wiem nie powinna być już bardziej widoczna?Nie wiem czy zobaczycie
Hm to myślę, że w połowie przyszłego tygodnia możesz spróbować test domowy zrobić, może już coś pokażeOstatnie 4 cykle trwały po 24 dni w poniedziałek (nastepny nie najblizszy)jak zrobię to znów odbiorę dopiero w środę odbiore. Eh
Miałam monitoring i jestem 9 dzień po owulacji...
Kupiłam zwykle bo nigdzie u mnie nie ma dosteonych tych elektronicznych z clearblue [emoji3525] jak je gdzieś zobaczę to kupię na pewno [emoji846]
Tak, ja tak miałam w marcu. Dostałam duphaston na wywołanie i od tej pory biorę go co miesiąc na podtrzymanie ewentualnej ciąży i regularną owuDziewczyny a powiedcie mi czy moze ktoras tak miala, ze przedluzal was sie okres i poszlyscie dk lekaraza dawal wam cos na wywolanie a moze pozniej cos na uregulowanie
Ja niestety nic tam nie widzę. Widziałam wiele bladych kresek dziewczyn na forum i zawsze cokolwiek było widać, choć jasne. Wydaje mi się, że może być za wcześnie na testowanie w domu. Jesteś kilka dni przed terminem @, a niekiedy nawet w terminie jeszcze nie wychodziNie wiem czy zobaczycie
Jest taki program który jakby podświetla te linie. Znacie go? Może tak by było bardziej widać. Ja niestety nie wiem jak się nazywa. Przeszukałam caly sklep Play [emoji848]Nie wiem czy zobaczycie
Troche przyciemniony.
Moim zdanien jest wyrazniejszy niz ten z kiedys
Ja widzę bardzo, baaardzo delikatną bladą kreseczkęTroche przyciemniony.
Moim zdanien jest wyrazniejszy niz ten z kiedys