dasha97
Zaciekawiona BB
Pokazuj nam !!!Jak mnie testy oszukaja to......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokazuj nam !!!Jak mnie testy oszukaja to......
Skocz rano na bete będziesz spokojniejszaJak mnie testy oszukaja to......
No właśnie sie dzisiaj zastanawialam nad tymSkocz rano na bete będziesz spokojniejsza
Nie, nie wariuję, właśnie nigdy od tych 13 cykli starań nie byłam tak spokojna jak teraz Po prostu zastanawiałam sięNie nie będzie nic widział. Krwawienie implantacyjne zdarza się naprawdę zadko. Zajmij się czymś to będzie ci łatwiej doczekać do @ bo wariujesz widzę
U mnie dziś dobrze po wczorajszym plamieniu i kilku kroplach krwi na papierze Brzuch już nie boli, piesi tkliwe ale znośnie. Byłam dziś trochę rozstrzęsiona i miałam niby dużo energii, ale mało siły. Ale tak to jest dobrze Jakoś cera też się poprawiła, włosy jakieś ładniejszeJak tam dziewczyny? U mnie depresja, brzuch boli jak na okres i jest plamienie, także zero złudzeń
@Smerfetka.95 pokazuj szybciutko niech sobie chociaż pooglądam cos ładniejszego od wstrętnej bieli ViziraJest kreska. Blada ale widoczna na pierwszy rzut oka,nie trzeba sie przygladac. Jeszcze sikaniec popoludniowy....