reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie dziś dobrze po wczorajszym plamieniu i kilku kroplach krwi na papierze :) Brzuch już nie boli, piesi tkliwe ale znośnie. Byłam dziś trochę rozstrzęsiona i miałam niby dużo energii, ale mało siły. Ale tak to jest dobrze :) Jakoś cera też się poprawiła, włosy jakieś ładniejsze [emoji23]

Plamienie nie musi zwiastować @ :)
Od 2 lat mam plamienia tak 2-3 dni przed @ Miałam nadzieję bo od tygodnia pobolewa mnie brzuch. Mam nadzieję że u Ciebie to była implantacja :)

reklama
A ja dziewczyny mam deprechę... zawsze lubiłam „czysta biel”, ale jakoś od niedawna jej nienawidzę... poza tym dzisiaj z porannego moczu kolejny negatyw i czułam w każdym kawałku mojego ciała natarcie wstrętnej @ A teraz cisza.... głucha cisza... nic nie boli, nic nie kłuje, cycki b/z.... już mi cierpliwości na to wszystko brakuje 😭
I pomimo tego, ze z wielka ciekawością tu co chwilkę zaglądam, czytam Was i czekam na dobre wieści, to zwyczajnie opadam z sił... 😭😭😭

A ja dziewczyny mam deprechę... zawsze lubiłam „czysta biel”, ale jakoś od niedawna jej nienawidzę... poza tym dzisiaj z porannego moczu kolejny negatyw i czułam w każdym kawałku mojego ciała natarcie wstrętnej @ A teraz cisza.... głucha cisza... nic nie boli, nic nie kłuje, cycki b/z.... już mi cierpliwości na to wszystko brakuje 😭
I pomimo tego, ze z wielka ciekawością tu co chwilkę zaglądam, czytam Was i czekam na dobre wieści, to zwyczajnie opadam z sił... 😭😭😭
Tule mocno ! Ja opadam z sił bo wszystkie chcemy i nie wychodzi to jest dolujace... Ale dobrze że się tu wspieramy 🤗🤗🤗🤗

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ten mój okres jest jakiś dziwny... Niby wczoraj się zaczął ale potem nic nie leciało dzisiaj też bardzo delikatnie i już praktycznie brązowe. Nie mam po co podpasek nakładać tylko jedynie wkładki na których praktycznie i tak nic nie ma. Coś wycieknie jedynie przy wizycie w toalecie.

Biedna:( Ja dostałam @ we wtorek i już mi trochę deprecha przeszła.
A ja dziewczyny mam deprechę... zawsze lubiłam „czysta biel”, ale jakoś od niedawna jej nienawidzę... poza tym dzisiaj z porannego moczu kolejny negatyw i czułam w każdym kawałku mojego ciała natarcie wstrętnej @ A teraz cisza.... głucha cisza... nic nie boli, nic nie kłuje, cycki b/z.... już mi cierpliwości na to wszystko brakuje [emoji24]
I pomimo tego, ze z wielka ciekawością tu co chwilkę zaglądam, czytam Was i czekam na dobre wieści, to zwyczajnie opadam z sił... [emoji24][emoji24][emoji24]

Nie łam się ❤️ nawet jeśli się nie udało to uda się w następnym. Wiem, że to marne pocieszenie ale zobacz ile dziewczyn tu jest, nie jesteś sama z tym problemem. Damy radę przecież 🙂 przytulam bardzo bardzo mocno ❤️

u mnie dzisiaj 17dc i dzisiaj tez dzialamy,moj juz zapowiedzial,ze nie ma odpoczynku 😂😎 ,dzisiaj od rana meczy mnie zgaga,co zjem,co wypije to mnie pali,ale przytulanek nie odpuszcze hihi ps.gratuluje kolejnych kreseczek i trzymam kciuki za nas wszystkie 😊✊

Zrobiłam test oczywiście chwilę po powrocie ze sklepu 🤦‍♀️ nie wytrzymałam do rana.. Bialoo 🙄 ale czego się spodziewać jak się sika w ciągu dnia po 15 razy ostatnio 😂🙈

reklama
Dziewczyny ten mój okres jest jakiś dziwny... Niby wczoraj się zaczął ale potem nic nie leciało dzisiaj też bardzo delikatnie i już praktycznie brązowe. Nie mam po co podpasek nakładać tylko jedynie wkładki na których praktycznie i tak nic nie ma. Coś wycieknie jedynie przy wizycie w toalecie.
Ja tak miałam ostatni okres, pierwsze dwa dni lekko brązowe coś i niepotrzebne tampony, nawet myślałam że może plamienie implantacyjne a 3 dnia dopiero się rozchulał tak że hoho.

Do góry