Czaaroffnicaa
Fanka BB :)
Tak, ciazowe [emoji4]A to ciążowe? Jeśli tak to piękna ciąża!
Dziekuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ciazowe [emoji4]A to ciążowe? Jeśli tak to piękna ciąża!
Witaj w klubie. Ja karmię z 3 razy w dzień i milion razy w nocy Prolaktyna faktycznie może hamować owulacje, ale nie zawsze tak sie dzieje. Jeśli cykle są owulacyjne to problem Cię nie dotyczy. Ja np. mimo tylu karmien mam owulacje, więc nie chce rezygnować z kp. Możesz tez zbadać prolaktyne na wszelki wypadek
No jak facet laskę zostawi to też ona się zastanawia: co zrobiłam źle??? A nie że poprostu on ma zryty beretChyba kobiety mają taką przypadłość, ja bardzo biorę do siebie to, że nie mogę zajść, jakby coś było ze mną nie tak. A jak słyszę o jakiś patolach co dzieci na śmietniku zostawiają to już w ogóle...
No wlasnie, roznie bywa. Moja bratowa zaszła w ciążę gdy jej córka miała 11 m-cy a karmiła ja chyba co 1,5 godz... Serio, wciąż ta mała wisiała na cycku. Naprawdę nie ma tu reguły.No właśnie. Koleżanka zaszła w ciążę jak córka miała 1,5 roku i duuużo potrzebowała cycka. Karmiła ją do 7 miesiąca ciąży.
Aaaaaaaa laski!!!!!!!
Gratulacje!! Poprosimy fotkeJest kreska. Blada ale widoczna na pierwszy rzut oka,nie trzeba sie przygladac. Jeszcze sikaniec popoludniowy....