reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja to muszę przestać się doszukiwać i czekać haha Tylko weź się nie doszukuj kiedy tyle się dzieje nowych rzeczy w organizmie. Mam 26 lat i nigdy takich rzeczy nie miałam. Jak widać hormony to przewrotna sprawa.
+ ledwo weszłam po schodach jak szłam teraz do pracy. Teraz cała jestem zlana potem haha
A ja pamiętam te Twoje dziwne cykle co drugi miesiąc :) Bo w październiku u Nas wszystko działo się bardzo podobnie. Wtedy też Nasza intuicja podpowiadała ciążę bo wszystko było inne niż dotychczas, u mnie były 2 kreski tyle, że beta <1,2 :/

@ForgetMeeNot nie powtarzałaś testu?

reklama
Dopisuje się również do grupy na ten rok😉Bardzo chciałam zajść w 2019 jednak się nie udało...Dzisiaj mam 8dc, owulacja za tydzień. Wszystko by było ok ale już wiem od zeszłego roku ze mąż ma słabe nasienie. Dostał teraz lek clo na 3 miesiące..potem jak nie pomoże to mamy iść na in vitro..🙁 Pozdrawiam wszystkie staraczki 😉😜

Załączniki

• Screenshot_2020-01-09-08-34-40-797_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-01-09-08-34-40-797_com.android.chrome.jpg
    482,8 KB · Wyświetleń: 73
To jeśli się udało to obstawiam chłopca :D Kciuki zaciśnięte. Kurcze ja to sobie jeszcze poczekam a poczekam eh. gdzie tam 26 stycznia buu.

Też miałam wysoko i była zamknięta tylko nie pamiętam czy twarda czy miękka, chyba bardziej miękka.
To czekamy razem, bo ja tez będę testować albo przezywać @ koło 26 stycznia ❤️

To czekamy razem, bo ja tez będę testować albo przezywać @ koło 26 stycznia ❤
Super, że nie będę sama :) Trzymam za nas kciuki.

Ja to jeszcze przed pierwszą ciążą nieźle świrowałam, oglądałam wózki jeszcze przed staraniami, nawet miałam już upatrzony 😅 w sumie to teraz też nie jestem lepsza 🙄 już przeglądałam wózki dla dwójki, ale jak będą te starania szły dalej tak kiepsko to za chwile nie będzie mi taki potrzebny.

Pani w aptece proponowała mi test z krwii domowy. W sumie nie jest takis ultra drogi bo 23zl kosztuje. Mieliście takie testy?
Na tym forum 3 dziewczyny go robiły, wszystkie 3 pozytywne a beta w labie ciąże wykluczyła. Ostatnio chyba nawet była taka sytuacja tutaj.
Co do testów owulacyjnych to moje w grudniu cały czas pokazywały PIK, zaczęłam myśleć, że cykl bezowulacyjny ale intuicja się nie poddawała ;)

Załączniki

• Screenshot_20191231-074945(1).png
    Screenshot_20191231-074945(1).png
    456,9 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry