reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja to muszę przestać się doszukiwać i czekać haha Tylko weź się nie doszukuj kiedy tyle się dzieje nowych rzeczy w organizmie. Mam 26 lat i nigdy takich rzeczy nie miałam. Jak widać hormony to przewrotna sprawa.
+ ledwo weszłam po schodach jak szłam teraz do pracy. Teraz cała jestem zlana potem haha
A ja pamiętam te Twoje dziwne cykle co drugi miesiąc :) Bo w październiku u Nas wszystko działo się bardzo podobnie. Wtedy też Nasza intuicja podpowiadała ciążę bo wszystko było inne niż dotychczas, u mnie były 2 kreski tyle, że beta <1,2 :/

@ForgetMeeNot nie powtarzałaś testu?

reklama
Dopisuje się również do grupy na ten rok😉Bardzo chciałam zajść w 2019 jednak się nie udało...Dzisiaj mam 8dc, owulacja za tydzień. Wszystko by było ok ale już wiem od zeszłego roku ze mąż ma słabe nasienie. Dostał teraz lek clo na 3 miesiące..potem jak nie pomoże to mamy iść na in vitro..🙁 Pozdrawiam wszystkie staraczki 😉😜

Załączniki

• Screenshot_2020-01-09-08-34-40-797_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-01-09-08-34-40-797_com.android.chrome.jpg
    482,8 KB · Wyświetleń: 77
To jeśli się udało to obstawiam chłopca :D Kciuki zaciśnięte. Kurcze ja to sobie jeszcze poczekam a poczekam eh. gdzie tam 26 stycznia buu.

Też miałam wysoko i była zamknięta tylko nie pamiętam czy twarda czy miękka, chyba bardziej miękka.
To czekamy razem, bo ja tez będę testować albo przezywać @ koło 26 stycznia ❤️

To czekamy razem, bo ja tez będę testować albo przezywać @ koło 26 stycznia ❤
Super, że nie będę sama :) Trzymam za nas kciuki.

Ja to jeszcze przed pierwszą ciążą nieźle świrowałam, oglądałam wózki jeszcze przed staraniami, nawet miałam już upatrzony 😅 w sumie to teraz też nie jestem lepsza 🙄 już przeglądałam wózki dla dwójki, ale jak będą te starania szły dalej tak kiepsko to za chwile nie będzie mi taki potrzebny.

Pani w aptece proponowała mi test z krwii domowy. W sumie nie jest takis ultra drogi bo 23zl kosztuje. Mieliście takie testy?
Na tym forum 3 dziewczyny go robiły, wszystkie 3 pozytywne a beta w labie ciąże wykluczyła. Ostatnio chyba nawet była taka sytuacja tutaj.
Co do testów owulacyjnych to moje w grudniu cały czas pokazywały PIK, zaczęłam myśleć, że cykl bezowulacyjny ale intuicja się nie poddawała ;)

Załączniki

• Screenshot_20191231-074945(1).png
    Screenshot_20191231-074945(1).png
    456,9 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry