reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Czyli prawie wszystkie jeszcze czekamy . Mi po wpisaniu w apke że test owulacyjny pozytywny pokazuje @ na 22 stycznia więc mam nadzieję na pozytywny ciążowy w dzień babci 😂
Dam na dole pobolewa raz jeden raz drugi jajnik chyba rzeczywiście dopiero mam owulację. Pociesza mnie fakt że nie tylko ja ten cykl mam jak z kosmosu ;)

Trzymam kciuki za was !!

reklama
Temperatura też mi lekko spadła... Choć ja nie mierze jej reguralnie i tak jak trzeba. Codziennie o różnych porach
Powtórzymy za tydzień kochana :) Ja mam takie mrowienie w cyckach, są bardzo tkliwe, w dodatku ta wczorajsza nieprzespana noc z powodu skurczów macicy i takiego jakby uczucia gryzienia w środku - to nie może nic nie oznaczać. Boję się zapeszyć, ale ja czuję, że jeszcze nic straconego
A ja juz kompletnie nic nie czuje piersi ☹️ są tylko gorące a wokół sutkow lekko zasinione jak takie kilku dniowe siniaki 😑 nic mnie nie boli.

Ja wczoraj wróciłam z pracy tak jak pisalam mąż miał urodziny już miałam zaplanowane wszystko jak mu powiem ale jak dostałam ten wynik z bety 2.3 to jedyne co zrobiłam po powrocie z pracy to był płacz aż z tego wszystkiego zasnęłam i nawet życzeń mu nie złożyłam ☹️ Boże brakuje mi już sił na to wszystko , wszystko się tak pieprzy ta bezradność jest okrutna . Czego było by mało myslalam że w nocy dostanę ta pier@##$a @ ale nie trzyma jeszcze czeka nie wiadomo na co . Jestem taka wściekła najchętniej wyjechałabym nie wiem gdzie i tam już została 😭😭 cieszę się że dołączyłam do was bo ludzie tego nie rozumieją 😭 ciągle tylko "na co czekać już dawno powinniście mieć " po co to gadanie wkurwia jeszcze bardziej 😭 może się zalapiemy na te z października 😔😔
A ja myślę, że jak nie dostaniesz okresu przez najbliższe 3 dni , to powinnaś iść powtórzyć betę. Twój wynik oczywiście nie łapię się na "ciążę" , ale wynik 2.3 też może być początkiem rosnącej bety. Cierpliwości 😘😘

Miałam tak wcześniej do tego fale gorąca ale poprzednim cyklu, myślałam że to okres owu ale chyba owu nie było bo się nie udało.
A w ogóle miałam raz dziwną przygodę z testami owu. Pierwszy test który robiłam w życiu 12 października i od razu wyszedł pozytywny bo obie kreski były tak samo ciemne, 13go już negatywny a 18go przyszła @. Co to mogło znaczyć?
Kurcze dziwne. Przy PCOS wiem że testy owu są niewiarygodne bo poziom LH często się waha w ciągu cyklu, ale u zdrowej osoby?

Kurcze dziwne. Przy PCOS wiem że testy owu są niewiarygodne bo poziom LH często się waha w ciągu cyklu, ale u zdrowej osoby?
Ja w ogóle nie mam pojęcia co było grane. Po połogu zaczęłam brać anty, które odstawiłam 4 sierpnia i ten okres 18 października był pierwszym po porodzie.

Mam na dzisiaj zapisanego endokrynologa, ale chyba wizyte odwołam i pójde za miesiąc. Bez sensu się u niego pojawić skoro nie mam badań porobionych bo zapomniałam no i euthyroxu rownież nie brałam regularnie bo albo zapomniałam ale też byłam chora i nie wie czy mogę łączyć antybiotyki z euthyroxem. także zawitam do niego dopiero w lutym.

ps. pędzicie z tymi postami że nie nadążam czytać :D

@Smerfetka94 jak testowanie? :D

Temperatura też mi lekko spadła... Choć ja nie mierze jej reguralnie i tak jak trzeba. Codziennie o różnych porach

A ja juz kompletnie nic nie czuje piersi ☹ są tylko gorące a wokół sutkow lekko zasinione jak takie kilku dniowe siniaki 😑 nic mnie nie boli.
Różnie piersi reagują na hormony, trzeba czekać! Przed terminem @, to dużo tych naszych objawów jest niewiarygodnych niestety...

reklama
Do góry