reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Czyli prawie wszystkie jeszcze czekamy . Mi po wpisaniu w apke że test owulacyjny pozytywny pokazuje @ na 22 stycznia więc mam nadzieję na pozytywny ciążowy w dzień babci 😂
Dam na dole pobolewa raz jeden raz drugi jajnik chyba rzeczywiście dopiero mam owulację. Pociesza mnie fakt że nie tylko ja ten cykl mam jak z kosmosu ;)

Trzymam kciuki za was !!

reklama
Temperatura też mi lekko spadła... Choć ja nie mierze jej reguralnie i tak jak trzeba. Codziennie o różnych porach
Powtórzymy za tydzień kochana :) Ja mam takie mrowienie w cyckach, są bardzo tkliwe, w dodatku ta wczorajsza nieprzespana noc z powodu skurczów macicy i takiego jakby uczucia gryzienia w środku - to nie może nic nie oznaczać. Boję się zapeszyć, ale ja czuję, że jeszcze nic straconego
A ja juz kompletnie nic nie czuje piersi ☹️ są tylko gorące a wokół sutkow lekko zasinione jak takie kilku dniowe siniaki 😑 nic mnie nie boli.

Ja wczoraj wróciłam z pracy tak jak pisalam mąż miał urodziny już miałam zaplanowane wszystko jak mu powiem ale jak dostałam ten wynik z bety 2.3 to jedyne co zrobiłam po powrocie z pracy to był płacz aż z tego wszystkiego zasnęłam i nawet życzeń mu nie złożyłam ☹️ Boże brakuje mi już sił na to wszystko , wszystko się tak pieprzy ta bezradność jest okrutna . Czego było by mało myslalam że w nocy dostanę ta pier@##$a @ ale nie trzyma jeszcze czeka nie wiadomo na co . Jestem taka wściekła najchętniej wyjechałabym nie wiem gdzie i tam już została 😭😭 cieszę się że dołączyłam do was bo ludzie tego nie rozumieją 😭 ciągle tylko "na co czekać już dawno powinniście mieć " po co to gadanie wkurwia jeszcze bardziej 😭 może się zalapiemy na te z października 😔😔
A ja myślę, że jak nie dostaniesz okresu przez najbliższe 3 dni , to powinnaś iść powtórzyć betę. Twój wynik oczywiście nie łapię się na "ciążę" , ale wynik 2.3 też może być początkiem rosnącej bety. Cierpliwości 😘😘

Miałam tak wcześniej do tego fale gorąca ale poprzednim cyklu, myślałam że to okres owu ale chyba owu nie było bo się nie udało.
A w ogóle miałam raz dziwną przygodę z testami owu. Pierwszy test który robiłam w życiu 12 października i od razu wyszedł pozytywny bo obie kreski były tak samo ciemne, 13go już negatywny a 18go przyszła @. Co to mogło znaczyć?
Kurcze dziwne. Przy PCOS wiem że testy owu są niewiarygodne bo poziom LH często się waha w ciągu cyklu, ale u zdrowej osoby?

Kurcze dziwne. Przy PCOS wiem że testy owu są niewiarygodne bo poziom LH często się waha w ciągu cyklu, ale u zdrowej osoby?
Ja w ogóle nie mam pojęcia co było grane. Po połogu zaczęłam brać anty, które odstawiłam 4 sierpnia i ten okres 18 października był pierwszym po porodzie.

Mam na dzisiaj zapisanego endokrynologa, ale chyba wizyte odwołam i pójde za miesiąc. Bez sensu się u niego pojawić skoro nie mam badań porobionych bo zapomniałam no i euthyroxu rownież nie brałam regularnie bo albo zapomniałam ale też byłam chora i nie wie czy mogę łączyć antybiotyki z euthyroxem. także zawitam do niego dopiero w lutym.

ps. pędzicie z tymi postami że nie nadążam czytać :D

@Smerfetka94 jak testowanie? :D

Temperatura też mi lekko spadła... Choć ja nie mierze jej reguralnie i tak jak trzeba. Codziennie o różnych porach

A ja juz kompletnie nic nie czuje piersi ☹ są tylko gorące a wokół sutkow lekko zasinione jak takie kilku dniowe siniaki 😑 nic mnie nie boli.
Różnie piersi reagują na hormony, trzeba czekać! Przed terminem @, to dużo tych naszych objawów jest niewiarygodnych niestety...

reklama
Do góry