reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To jeśli się udało to obstawiam chłopca :D Kciuki zaciśnięte. Kurcze ja to sobie jeszcze poczekam a poczekam eh. gdzie tam 26 stycznia buu.

Też miałam wysoko i była zamknięta tylko nie pamiętam czy twarda czy miękka, chyba bardziej miękka.
Prawie się popłakałam jak przeczytałam, że „obstawiasz chłopca”. Boże jakie to by było piękne... Jestem tak rozchwiana, że już mam dość haha

Fasolko, bądź tam, proszę.

Prawie się popłakałam jak przeczytałam, że „obstawiasz chłopca”. Boże jakie to by było piękne... Jestem tak rozchwiana, że już mam dość haha

Mnie to wszystko i te objawy u Ciebie zalatują ciążą 😎 A o chłopcu to mówię z własnego doświadczenia bo też u nas były przytulanki dwa dni przed owu i wyszedł syn :D

U nas staranka były i na chłopaka i na dziewczynę.
Chłopaka w domu już mam to mogłaby dla odmiany być teraz dziewczyna.
Byle by było...

.

Załączniki

• 1578561166817.jpeg
    1578561166817.jpeg
    54,5 KB · Wyświetleń: 159
Ostatnia edycja:
Ale się rozpisałyście, musiałam nadrobić 30 stron ponad, ale wszystkiego nie ogarnęłam. Ja w tym roku w sierpniu 32 lata, starania o pierwsze dziecko, jestem z Gdańska.
Jestem w 8 dc, 3 cs ale nie wiem czy w tym miesiącu coś z tego wyjdzie bo mamy na głowie remont łazienki 🙈🤦‍♀️

Dziewczyny czy przy owulacji czujecie czasem taka jakby kolkę? Bo u mnie dziś 14dc, a ze to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty, to nie mam porównania z innymi cyklami💁 Jajniki pobolewają, zwłaszcza jeden, a dziś mi mokro i ta kolka w dole brzucha po jednej stronie, jakby na okres, takie dziwne uczucie 🙈
Ja w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji miałam ból brzucha przez 10 dni, bóle pleców, sutków, ogólnie masakra.
W drugim już tylko podbrzusze w środku cyklu, a teraz nie wiem, bo trzeci niedawno zaczęłam :)

U nas staranka były i na chłopaka i na dziewczynę.
Chłopaka w domu już mam to mogłaby dla odmiany być teraz dziewczyna.
Byle by było...
Ja to bym chciała chyba znowu chłopca, jak zawsze marzyłam o córce to jak już potwierdziłam ciąże (bo cały cykl czułam że się udało) to czułam że to chłopiec i automatycznie zmieniło mi się myślenie i okazało się że jednak zawsze marzyłam o synu.

reklama
Do góry