reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Tzn infekcje to nie jest objaw, infekcje są częstsze u kobiet w ciąży bo przez zmianę PH są podatne bardziej, ale to nie objaw ciąży i raczej później się to dzieje :)

Co do emocjonalności - witaj w klubie :D
No wlasnie nie.
To podobno czasem pierwszy objaw. Bo hormony zmieniaja ph w pochwie. A ja hormony mam w normie.
W drugiej ciąży mialam identycznie

reklama
Wogole nie czuje przyjemności w czasie seksu od dwóch dni, ani nie mam na.niego ochoty.
Wczesniej kilka razy.dziennie..
Tak samo mialam 3 miechy.temu..

I ciągle suche usta, do dzisiaj mam popękane :) I kawa była taka pyszna i tak bardzo jej pragnęłam hahaha
Ale to wszystko było przed terminem @ a najgorszy był Sylwester, mdłości okropne, mięsa nawet dotknąć nie mogłam, wszystko było takie śmierdzące ;) Po niedzieli objawy się trochę wyciszyły a na stole króluje manna i ser żółty i chrzan, dużo chrzanu i wszystko z chrzanem! Nawet chrzan z chrzanem hahaha :D

reklama
Ja w terminie @ tez myslalam ze cos zaczyna sie, jakas infekcja, ale jednak nic sie nie rozkrecilo i przeszlo
Takie przeziębieniowe to tak, ale ja zrozumiałam, że chodzi o infekcje pochwy? To przecież duży dyskomfort, swędzenie i serowata wydzielina, której nie ma prawa być w ciąży, to jak to może być objawem :p

Mnie coś tam swędzi, ale w sumie nic poza tym. Inaczej pamiętam jak dawno temu miałam infekcje bakteryjną.

Do góry