reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
I ciągle suche usta, do dzisiaj mam popękane :) I kawa była taka pyszna i tak bardzo jej pragnęłam hahaha
Ale to wszystko było przed terminem @ a najgorszy był Sylwester, mdłości okropne, mięsa nawet dotknąć nie mogłam, wszystko było takie śmierdzące ;) Po niedzieli objawy się trochę wyciszyły a na stole króluje manna i ser żółty i chrzan, dużo chrzanu i wszystko z chrzanem! Nawet chrzan z chrzanem hahaha :D
Chrzan z chrzanem :D

Mnie odrzuciło wczoraj od ulubionego wina.
A tydzień temu poszla cala butla..

"Możesz się zdziwić, ale wiele kobiet kilka tygodni po zapłodnieniu obserwuje infekcje grzybicze pochwy . To częsta dolegliwość w pierwszym trymestrze, dlatego zwróć uwagę na uporczywy świąd oraz serowate upławy. Może się okazać, że kandydoza będzie pierwszym objawem ciąży"

Wogole nie czuje przyjemności w czasie seksu od dwóch dni, ani nie mam na.niego ochoty.
Wczesniej kilka razy.dziennie..
Tak samo mialam 3 miechy.temu..
Ja mam tak zawsze w fazie lutealnej, jak tylko skończą się dni płodne i jest już po owulacji. Stąd wiem kiedy już koniec. I trudno jest walczyć i kochać się cały miesiąc, bo przez ostatnie 2 tygodnie cyklu nic nie czuję podniecenia mimo że mam dużo śluzu. Teraz z kolei sucho jak wiór :p

Takie przeziębieniowe to tak, ale ja zrozumiałam, że chodzi o infekcje pochwy? To przecież duży dyskomfort, swędzenie i serowata wydzielina, której nie ma prawa być w ciąży, to jak to może być objawem :p

Mnie coś tam swędzi, ale w sumie nic poza tym. Inaczej pamiętam jak dawno temu miałam infekcje bakteryjną.
Mnie tylko swedzi, nie mam zadnej wydzieliny

Takie przeziębieniowe to tak, ale ja zrozumiałam, że chodzi o infekcje pochwy? To przecież duży dyskomfort, swędzenie i serowata wydzielina, której nie ma prawa być w ciąży, to jak to może być objawem :p

Mnie coś tam swędzi, ale w sumie nic poza tym. Inaczej pamiętam jak dawno temu miałam infekcje bakteryjną.
Pochwy, ale nie ma tu mowy o serowatej wydzielinie itd tylko jakis dyskomfort

Ja mam tak zawsze w fazie lutealnej, jak tylko skończą się dni płodne i jest już po owulacji. Stąd wiem kiedy już koniec. I trudno jest walczyć i kochać się cały miesiąc, bo przez ostatnie 2 tygodnie cyklu nic nie czuję podniecenia mimo że mam dużo śluzu. Teraz z kolei sucho jak wiór :p
Ja to moge czesto :p
I u mnie tez susza.
Ale wlasnie mam podobnie jak na poczatku ciazy

IMG_6810.JPG

IMG_6812.JPG

reklama
"Możesz się zdziwić, ale wiele kobiet kilka tygodni po zapłodnieniu obserwuje infekcje grzybicze pochwy . To częsta dolegliwość w pierwszym trymestrze, dlatego zwróć uwagę na uporczywy świąd oraz serowate upławy. Może się okazać, że kandydoza będzie pierwszym objawem ciąży"
To ja zawsze odczytywałam te pierwsze tygodnie i pierwszy trymestr dopiero jak już rzeczywiście wszystko zacznie buzować czyli 6-12 tydz. a nie że przed terminem @ :)

Do góry