reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Chrzan z chrzanemI ciągle suche usta, do dzisiaj mam popękane I kawa była taka pyszna i tak bardzo jej pragnęłam hahaha
Ale to wszystko było przed terminem @ a najgorszy był Sylwester, mdłości okropne, mięsa nawet dotknąć nie mogłam, wszystko było takie śmierdzące Po niedzieli objawy się trochę wyciszyły a na stole króluje manna i ser żółty i chrzan, dużo chrzanu i wszystko z chrzanem! Nawet chrzan z chrzanem hahaha
Mnie odrzuciło wczoraj od ulubionego wina.
A tydzień temu poszla cala butla..
Smerfetka94
"Możesz się zdziwić, ale wiele kobiet kilka tygodni po zapłodnieniu obserwuje infekcje grzybicze pochwy . To częsta dolegliwość w pierwszym trymestrze, dlatego zwróć uwagę na uporczywy świąd oraz serowate upławy. Może się okazać, że kandydoza będzie pierwszym objawem ciąży"
bleucoco
Ja mam tak zawsze w fazie lutealnej, jak tylko skończą się dni płodne i jest już po owulacji. Stąd wiem kiedy już koniec. I trudno jest walczyć i kochać się cały miesiąc, bo przez ostatnie 2 tygodnie cyklu nic nie czuję podniecenia mimo że mam dużo śluzu. Teraz z kolei sucho jak wiórWogole nie czuje przyjemności w czasie seksu od dwóch dni, ani nie mam na.niego ochoty.
Wczesniej kilka razy.dziennie..
Tak samo mialam 3 miechy.temu..
Smerfetka94
Mnie tylko swedzi, nie mam zadnej wydzielinyTakie przeziębieniowe to tak, ale ja zrozumiałam, że chodzi o infekcje pochwy? To przecież duży dyskomfort, swędzenie i serowata wydzielina, której nie ma prawa być w ciąży, to jak to może być objawem
Mnie coś tam swędzi, ale w sumie nic poza tym. Inaczej pamiętam jak dawno temu miałam infekcje bakteryjną.
Aklime
Pochwy, ale nie ma tu mowy o serowatej wydzielinie itd tylko jakis dyskomfortTakie przeziębieniowe to tak, ale ja zrozumiałam, że chodzi o infekcje pochwy? To przecież duży dyskomfort, swędzenie i serowata wydzielina, której nie ma prawa być w ciąży, to jak to może być objawem
Mnie coś tam swędzi, ale w sumie nic poza tym. Inaczej pamiętam jak dawno temu miałam infekcje bakteryjną.
Smerfetka94
Ja to moge czestoJa mam tak zawsze w fazie lutealnej, jak tylko skończą się dni płodne i jest już po owulacji. Stąd wiem kiedy już koniec. I trudno jest walczyć i kochać się cały miesiąc, bo przez ostatnie 2 tygodnie cyklu nic nie czuję podniecenia mimo że mam dużo śluzu. Teraz z kolei sucho jak wiór
I u mnie tez susza.
Ale wlasnie mam podobnie jak na poczatku ciazy
ForgetMeeNot
Matka. Wariatka
Właśnie zjadłam cała paczkę gofrow z gigantyczna ilością bitej śmietany i sosem czekoladowym. Jest mi tak dobrze i jestem tak szczęśliwa, że już mi wszystko jedno czy jestem czy nie polecam gorąco bo świetnie mi to zrobilo na rozkimny!
reklama
bleucoco
To ja zawsze odczytywałam te pierwsze tygodnie i pierwszy trymestr dopiero jak już rzeczywiście wszystko zacznie buzować czyli 6-12 tydz. a nie że przed terminem @"Możesz się zdziwić, ale wiele kobiet kilka tygodni po zapłodnieniu obserwuje infekcje grzybicze pochwy . To częsta dolegliwość w pierwszym trymestrze, dlatego zwróć uwagę na uporczywy świąd oraz serowate upławy. Może się okazać, że kandydoza będzie pierwszym objawem ciąży"