reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Coś musiało zaburzyć wynik testu. Może bierzesz jakieś leki ??
Albo wadliwe testy.

Euthyrox, ale on nie wpływa na wynik testu.
Dziwne, ze dwa testy różnych firm plus jeden chinczyk na którym jest cień, którego nie da się uchwycić na zdjeciu.
Wkurza mnie tylko to, ze dziś mam 41 dc j chciałabym zeby ta @ już przyszła zeby zacząć nowy cykl

reklama
Witajcie. Jestem po poronieniu w 12 tc i ciąży pozamacicznej. Wykonałam komplet badań i mam problem z tsh i IO. Od dwóch miesięcy biorę euthyrox i metfirminę ale wyniki prawie w ogóle się nie poprawiły. Moje tsh to 2,360. Insulina na czczo 5.96 po godz 65.50 a po dwóch 87.65. Czy Wasi lekarze też zalecali wstrzymanie się z planowaniem ciąży przy takich wynikach? Ja już zaczynam wariować i mam dosyć czekania...

Dziewczyny czy przy owulacji czujecie czasem taka jakby kolkę? Bo u mnie dziś 14dc, a ze to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty, to nie mam porównania z innymi cyklami💁 Jajniki pobolewają, zwłaszcza jeden, a dziś mi mokro i ta kolka w dole brzucha po jednej stronie, jakby na okres, takie dziwne uczucie 🙈
Ja tak mam.. trwa zazwyczaj 3 dni.. a w tym cyklu czuje tak po obu stronach i zalewa mnie sluzem jak nigdy..

Witajcie. Jestem po poronieniu w 12 tc i ciąży pozamacicznej. Wykonałam komplet badań i mam problem z tsh i IO. Od dwóch miesięcy biorę euthyrox i metfirminę ale wyniki prawie w ogóle się nie poprawiły. Moje tsh to 2,360. Insulina na czczo 5.96 po godz 65.50 a po dwóch 87.65. Czy Wasi lekarze też zalecali wstrzymanie się z planowaniem ciąży przy takich wynikach? Ja już zaczynam wariować i mam dosyć czekania...

Tez jestem na euthyroxie i mam IO. Na IO mam Firmetic.
Jaka dawke euthyroxu bierzesz?

reklama
Do góry