reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Laski. U mnie dziwna sprawa. Na teście jasna ale widoczna kreska, na drugim cień kreski, test owu z dana tłusta krecha.
Beta z dziś 0,36 , progesteron 0,92
A dziś 41 dc.
Nie wiem o co chodzi.

reklama
Czytam wasze wiadomości i przede mnie chyba długa droga [emoji53] Nie miałam ani badań hormonów (oprócz tsh bo mam niedoczynność tarczycy), ani monitoringu cyklu, nic.. lekarz tylko mówił, że po wynikach nasienia zobaczymy co z drożnością jajowodów. Mąż ma wyniki takie sobie, więc pewnie będą jego najpierw leczyć, a później mnie. To wszystko tak długo trwa...

Czytam wasze wiadomości i przede mnie chyba długa droga [emoji53] Nie miałam ani badań hormonów (oprócz tsh bo mam niedoczynność tarczycy), ani monitoringu cyklu, nic.. lekarz tylko mówił, że po wynikach nasienia zobaczymy co z drożnością jajowodów. Mąż ma wyniki takie sobie, więc pewnie będą jego najpierw leczyć, a później mnie. To wszystko tadługo trwa...
Czemu długa?
Ja tez nigdy nie badalam sie, nie mialam monitoringu.
Ale we wrześniu bedac u mojego gina mowie mu ze juz 3 cykl i dupa.
A ten zebym wyluzowala, poszla z.partnerem na disco, napila.sie winka a.jak nie to w styczniu mam przyjsc i zobaczymy..
Przyszlam półtorej miesiaca później...w ciazy :D

Laski, a ja teraz siedze , ogladam reklamy w tv i lzy w oczach :D
Wczoraj wybuchlam jak W. wychodzil z domu..może cos to znaczy.
A i czytałam ze a'la infekcje to tez objaw ciazy bo zmienia sie ph w pochwie

Laski, a ja teraz siedze , ogladam reklamy w tv i lzy w oczach :D
Wczoraj wybuchlam jak W. wychodzil z domu..może cos to znaczy.
A i czytałam ze a'la infekcje to tez objaw ciazy bo zmienia sie ph w pochwie
Tzn infekcje to nie jest objaw, infekcje są częstsze u kobiet w ciąży bo przez zmianę PH są podatne bardziej, ale to nie objaw ciąży i raczej później się to dzieje :)

Co do emocjonalności - witaj w klubie :D

Jak u Was wogole wygladaja dni plodne i seks? Chodziennie?
Bo my ostatnio prawie codziennie a w cyklu w ktorym sie udało chyba raz przed owu..
My w tym cyklu od zakończenia @ co 2 dzień a od dnia bólów owulacyjnych codziennie aż do opuszczenia szyjki macicy i zakończenia dni płodnych (wzrostu temp.) :) Pierwszy raz tak intensywnie XD

reklama
Tzn infekcje to nie jest objaw, infekcje są częstsze u kobiet w ciąży bo przez zmianę PH są podatne bardziej, ale to nie objaw ciąży i raczej później się to dzieje :)

Co do emocjonalności - witaj w klubie :D
Ja w terminie @ tez myslalam ze cos zaczyna sie, jakas infekcja, ale jednak nic sie nie rozkrecilo i przeszlo

Do góry