reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie coraz bardziej rozkręcają się takie jakby skurcze w podbrzuszu i w okolicach jajników. Nie jak na @, Która powinna być 11-15.01. Może jednak jest szansa na te II jutro rano :) dziś jest 11 dpo.

U mnie coraz bardziej rozkręcają się takie jakby skurcze w podbrzuszu i w okolicach jajników. Nie jak na @, Która powinna być 11-15.01. Może jednak jest szansa na te II jutro rano :) dziś jest 11 dpo.
Trzymam kciuki. Dawaj nam tu od razu znać :D

Dziś znów mam takie pobolewanie podbrzusza, wczoraj jak kaszlałam to czułam, że boli macica, A teraz też to samo nawet przy sikaniu.

Ja wlasnie wyszlam od ginekologa, kolejny miesiac musimy wstrzymac sie z nadzymi staraniami:( w cytologii wyszlo mi silne zapalenie i musze je wyleczyc:(:(
Kochana lepiej wyleczyć teraz i później na spokój działać niż mieć ciąże z infekcja , głowa do góry [emoji123][emoji847] nic się nie dzieje bez przyczyny

Testuj rano, na co czekasz :)
A temperature mierzysz?
Dziś po pracy pójdę po test i rano zrobię :) Przestałam mierzyć już w tym cyklu po wzroście temp. Jak już zobaczyłam, że wzrosła i była wyższa przez kilka dni, to sobie odpuściłam. Kiepsko się czułam i jakoś bałam się znów nastawiać :(

Trzymam kciuki. Dawaj nam tu od razu znać :D

Dziś znów mam takie pobolewanie podbrzusza, wczoraj jak kaszlałam to czułam, że boli macica, A teraz też to samo nawet przy sikaniu.
Dziwne masz to pobolewanie? Ja nawet nie umiem tego opisać. Takie jakby pieczenie, ciągnięcie? Coś takiego.

reklama
Do góry