Smerfetka94
Fanka BB :)
O kurcze, no to faktycznie. Ale pamiętaj ze kazda tak czekaBardzo bym chciała ale nie ma najmniejszego sensu.
@ dopiero ma być wg aplikacji 26 stycznia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze, no to faktycznie. Ale pamiętaj ze kazda tak czekaBardzo bym chciała ale nie ma najmniejszego sensu.
@ dopiero ma być wg aplikacji 26 stycznia.
Trzymam kciuki za Ciebie! Oby były faktycznie te dwie upragnione kreskiU mnie coraz bardziej rozkręcają się takie jakby skurcze w podbrzuszu i w okolicach jajników. Nie jak na @, Która powinna być 11-15.01. Może jednak jest szansa na te II jutro rano dziś jest 11 dpo.
Testuj rano, na co czekaszU mnie coraz bardziej rozkręcają się takie jakby skurcze w podbrzuszu i w okolicach jajników. Nie jak na @, Która powinna być 11-15.01. Może jednak jest szansa na te II jutro rano dziś jest 11 dpo.
Gratulacje [emoji847][emoji847]
Trzymam kciuki. Dawaj nam tu od razu znaćU mnie coraz bardziej rozkręcają się takie jakby skurcze w podbrzuszu i w okolicach jajników. Nie jak na @, Która powinna być 11-15.01. Może jednak jest szansa na te II jutro rano dziś jest 11 dpo.
Kochana lepiej wyleczyć teraz i później na spokój działać niż mieć ciąże z infekcja , głowa do góry [emoji123][emoji847] nic się nie dzieje bez przyczynyJa wlasnie wyszlam od ginekologa, kolejny miesiac musimy wstrzymac sie z nadzymi staraniami w cytologii wyszlo mi silne zapalenie i musze je wyleczyc
Dziś po pracy pójdę po test i rano zrobię Przestałam mierzyć już w tym cyklu po wzroście temp. Jak już zobaczyłam, że wzrosła i była wyższa przez kilka dni, to sobie odpuściłam. Kiepsko się czułam i jakoś bałam się znów nastawiaćTestuj rano, na co czekasz
A temperature mierzysz?
Dziwne masz to pobolewanie? Ja nawet nie umiem tego opisać. Takie jakby pieczenie, ciągnięcie? Coś takiego.Trzymam kciuki. Dawaj nam tu od razu znać
Dziś znów mam takie pobolewanie podbrzusza, wczoraj jak kaszlałam to czułam, że boli macica, A teraz też to samo nawet przy sikaniu.
Gratulacje [emoji847][emoji123]Udało się. Ale to dopiero początek ciężkiej drogi. Oby tym razem się udało.Zobacz załącznik 1065213