reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie coraz bardziej rozkręcają się takie jakby skurcze w podbrzuszu i w okolicach jajników. Nie jak na @, Która powinna być 11-15.01. Może jednak jest szansa na te II jutro rano :) dziś jest 11 dpo.

U mnie coraz bardziej rozkręcają się takie jakby skurcze w podbrzuszu i w okolicach jajników. Nie jak na @, Która powinna być 11-15.01. Może jednak jest szansa na te II jutro rano :) dziś jest 11 dpo.
Trzymam kciuki. Dawaj nam tu od razu znać :D

Dziś znów mam takie pobolewanie podbrzusza, wczoraj jak kaszlałam to czułam, że boli macica, A teraz też to samo nawet przy sikaniu.

Ja wlasnie wyszlam od ginekologa, kolejny miesiac musimy wstrzymac sie z nadzymi staraniami:( w cytologii wyszlo mi silne zapalenie i musze je wyleczyc:(:(
Kochana lepiej wyleczyć teraz i później na spokój działać niż mieć ciąże z infekcja , głowa do góry [emoji123][emoji847] nic się nie dzieje bez przyczyny

Testuj rano, na co czekasz :)
A temperature mierzysz?
Dziś po pracy pójdę po test i rano zrobię :) Przestałam mierzyć już w tym cyklu po wzroście temp. Jak już zobaczyłam, że wzrosła i była wyższa przez kilka dni, to sobie odpuściłam. Kiepsko się czułam i jakoś bałam się znów nastawiać :(

Trzymam kciuki. Dawaj nam tu od razu znać :D

Dziś znów mam takie pobolewanie podbrzusza, wczoraj jak kaszlałam to czułam, że boli macica, A teraz też to samo nawet przy sikaniu.
Dziwne masz to pobolewanie? Ja nawet nie umiem tego opisać. Takie jakby pieczenie, ciągnięcie? Coś takiego.

reklama
Do góry