Blaankaa
Fanka BB :)
Jaka cudowna wiadomość [emoji3059][emoji172][emoji847] gratulacje! [emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczyny wrocilam z wizyty od ginekologa...ciaża bliźniacza...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka cudowna wiadomość [emoji3059][emoji172][emoji847] gratulacje! [emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczyny wrocilam z wizyty od ginekologa...ciaża bliźniacza...
Bądź dzielna, spotkało acie podwójne szczęście, dasz radę na pewno. [emoji847]Przerazona, bo to moja poerwsza ciaza, pierwsze II kreski i od razu taka informacja
Ja pieczenia nie czuję, bardziej kłucie i jakby ból mięśni. Ale u mnie dopiero dzisiaj 16dc i nawet nie zauważyłam, żebym miała płodny śluz. Jest taki gęsty ciągnący ale biały.Dziwne masz to pobolewanie? Ja nawet nie umiem tego opisać. Takie jakby pieczenie, ciągnięcie? Coś takiego.
Czekam z niecierpliwoscia co wyjdzieDziś po pracy pójdę po test i rano zrobię Przestałam mierzyć już w tym cyklu po wzroście temp. Jak już zobaczyłam, że wzrosła i była wyższa przez kilka dni, to sobie odpuściłam. Kiepsko się czułam i jakoś bałam się znów nastawiać
Ja też w tym cyklu miałam mniej płodnego niż normalnie. Ale często w takie „inne” cykle się właśnie udaje No i śluz może być tylko w środku i jak go nie widzimy to nie znaczy, że go nie ma, tak czytałamJa pieczenia nie czuję, bardziej kłucie i jakby ból mięśni. Ale u mnie dopiero dzisiaj 16dc i nawet nie zauważyłam, żebym miała płodny śluz. Jest taki gęsty ciągnący ale biały.
No to gratulacje [emoji847][emoji8][emoji172] dwie piękne grube krechyDziewczyny zrobiłam dzisiaj test. Zobacz załącznik 1065431