reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziwne masz to pobolewanie? Ja nawet nie umiem tego opisać. Takie jakby pieczenie, ciągnięcie? Coś takiego.
Ja pieczenia nie czuję, bardziej kłucie i jakby ból mięśni. Ale u mnie dopiero dzisiaj 16dc i nawet nie zauważyłam, żebym miała płodny śluz. Jest taki gęsty ciągnący ale biały.

Ja pieczenia nie czuję, bardziej kłucie i jakby ból mięśni. Ale u mnie dopiero dzisiaj 16dc i nawet nie zauważyłam, żebym miała płodny śluz. Jest taki gęsty ciągnący ale biały.
Ja też w tym cyklu miałam mniej płodnego niż normalnie. Ale często w takie „inne” cykle się właśnie udaje :) No i śluz może być tylko w środku i jak go nie widzimy to nie znaczy, że go nie ma, tak czytałam :)

Te objawy, o których pisałaś, też kłucie przy sikaniu, to ja mam takie objawy na owu zawsze :)

Kuuuurdeeee ciągle czuję jakby coś mi tam leciało? Co 10 min sprawdzam czy przypadkiem @ nie nadeszła. Wróciłam ze sklepu i aż spodnie miałam mokre lekko ☹️ może to jakaś infekcja się rozwija i dlatego tak pobolewalo? Dziwny ten cykl jest jakiś. Nic nie jest takie jak zwykle

reklama
Do góry