reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja też w tym cyklu miałam mniej płodnego niż normalnie. Ale często w takie „inne” cykle się właśnie udaje :) No i śluz może być tylko w środku i jak go nie widzimy to nie znaczy, że go nie ma, tak czytałam :)

Te objawy, o których pisałaś, też kłucie przy sikaniu, to ja mam takie objawy na owu zawsze :)
O to dajesz nadzieję, że owu będzie w tym cyklu :) Ja sprawdzam śluz też w środku jak sprawdzam szyjkę, ale może u mnie dopiero owu będzie bo mam cykle jakoś 33-34 dni.

reklama
O to dajesz nadzieję, że owu będzie w tym cyklu :) Ja sprawdzam śluz też w środku jak sprawdzam szyjkę, ale może u mnie dopiero owu będzie bo mam cykle jakoś 33-34 dni.
Mi nie wychodzi to sprawdzanie w środku 😂 Ale czytałam wypowiedzi lekarzy, że śluz prociążowy nie musi zawsze w każdym cyklu być przezroczysty i rozciągliwy. Ważne, żeby było go dużo i żeby miał właściwy odczyn. Wtedy na pewno nie zabije plemników :D

Kuuuurdeeee ciągle czuję jakby coś mi tam leciało? Co 10 min sprawdzam czy przypadkiem @ nie nadeszła. Wróciłam ze sklepu i aż spodnie miałam mokre lekko ☹ może to jakaś infekcja się rozwija i dlatego tak pobolewalo? Dziwny ten cykl jest jakiś. Nic nie jest takie jak zwykle
Ja to samo.... ciagle mokro... i co chwile lecę do toalety zrozpaczona ze to @ 🤨
Ehhhhh.....

reklama
Do góry