reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej laski.
Ja dziś byłam u lekarza ze względu na ten guzek w piersi(choć już sama nie wiem czy on jest w piersi czy na zebrach) Nie śpię po nocach, płacze. W sumie rodzinny nie powiedział nic, mam skierowanie na usg. Dał tylko nadzieję że jeśli chodzi o niego to myśli że to jakiś wlokniak bądź torbiel, mówił że mam się nie stresować Ale tak się nie da. Iść prywatnie dopiero 16.01 także wtedy będę wiedziała coś więcej. Boję się że będę musiała zawiesić starania na jakiś czas [emoji52] Oby to nie było coś groźnego, bo w głowie mam już czarny scenariusz [emoji25]eh...
Miałam torbiel w tamtym roku zorientowałam się że go mam gdy obudziłam się z bólem piersi lewej. W lustrze zobaczyłam mały siny guzek i zaczerwieniona skórę wokół niego. Wcześniej póki nie pokazał się na skórze nawet nie wiedziałam, że go mam. Boli Cię ta pierś? Jest gorąca? Czy guzek można przesunąć pod palcami?

reklama
Hej laski.
Ja dziś byłam u lekarza ze względu na ten guzek w piersi(choć już sama nie wiem czy on jest w piersi czy na zebrach) Nie śpię po nocach, płacze. W sumie rodzinny nie powiedział nic, mam skierowanie na usg. Dał tylko nadzieję że jeśli chodzi o niego to myśli że to jakiś wlokniak bądź torbiel, mówił że mam się nie stresować Ale tak się nie da. Iść prywatnie dopiero 16.01 także wtedy będę wiedziała coś więcej. Boję się że będę musiała zawiesić starania na jakiś czas [emoji52] Oby to nie było coś groźnego, bo w głowie mam już czarny scenariusz [emoji25]eh...
Dobrze pamietam, ze mialas dlugo zapalenie pluc? Gdzie masz tego guzka dokladniej? Moze to tylko wezel odczynowy. Nie stresuj sie niepotrzebnie.

W wynikach cytologii dokladnie napisali: "stwierdza sie inne zmiany nienowotworowe: zmiany odczynowe zwiazane z zapaleniem (lacznie z typowymi zmianami reparacyjnymi)" dostalam na to macmirror complex.
A ja - bardzo liczne granulocyty obojętnochłonne; zmiany zapalne w komórkach nabłonkowych - wskazane leczenie przeciwzapalne. Nie stwierdzono zmian srodnablonkowych i procesu złośliwego. Dostałam fluomizin i gynoflor który dzisiaj kończę... Pewnie w zależności od leku różne zalecenia

Hej laski.
Nie będziesz musiała niczego zawieszać! Niczym się nie przejmuj! Wszystko będzie dobrze!

UDA SIĘ! Pozytywne nastawienie naprawdę dużo daje. Nie wiem ile się już starasz i co przeszłas ale nie poddawaj się i nie zalamuj. Prędzej czy później każda z nas zobaczy swoje ll [emoji846]
Pół roku staramy się i mam PCOS.
Dziwię się mojemu lekarzowi że biorę tylko lamette na owulacje jak wy tutaj z tego co piszecie bierzecie więcej lekow ale w poniedziałek idę na pierwszą wizytę do kliniki niepłodności i zobaczymy

Jest on na samym dole pod piersią lewa. Jest pod skórą. Na skórze nie mam zadnych zmian. Gdyby nie to że przed okresem bolay mnie piersi j je dotykania nawet bym o tym nie wiedziała. Raczej nie boli, może przy dotyku delikatnie. Trochę się przesuwa Ale sama nie wiem czy to to czy mój cycek [emoji58] ciężko stwierdzić. Jest dość twardy Ale wydaje mi się że przed @ był troszkę większy albo już mi się wydaje. Trochę za załamalam.
Miałam torbiel w tamtym roku zorientowałam się że go mam gdy obudziłam się z bólem piersi lewej. W lustrze zobaczyłam mały siny guzek i zaczerwieniona skórę wokół niego. Wcześniej póki nie pokazał się na skórze nawet nie wiedziałam, że go mam. Boli Cię ta pierś? Jest gorąca? Czy guzek można przesunąć pod palcami?

Nie fajnie 🙄 mega wodnista wydzielina (dosłownie jak woda) cały czas 37,3 (normalnie mam 36.2-3) ale brzuch boli bardziej jak na @ 🙄 tak ewidentnie że chodzę co chwilę do łazienki "bo to chyba już" tak więc jakoś czuję, że ten cykl odpadł ale trzymam za was kciukolce ❤
Spory wzrost temperatury. Mierzona z samego rana? Progesteron wysoki, czyli owulacja była, to jeszcze nadzieja jest :) Trzymam kciuki :)

reklama
Byłam dzisiaj u lekarza. Powiedział że to z zapaleniem płuc nie ma nic wspólnego. Jest na dole na samaym końcu cycka prawie przy zebrach. Ja chyba za dużo się badam. Chyba wolałbym nie wiedzieć że to mam.
Dobrze pamietam, ze mialas dlugo zapalenie pluc? Gdzie masz tego guzka dokladniej? Moze to tylko wezel odczynowy. Nie stresuj sie niepotrzebnie.

Do góry