reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Oj kochana nawet nie wiesz jak bym chciała. Ja bym wszystko przecierpiała dla tego dzidziusia, jak wszystkie tu zebrane :(
Oj tak, ja juz mialam maja nadzieje ze koze w tym cyklu cos , mialam takie bole jakby owulacyjne ale to raczej nie hyla owulacja bo dzisiaj mam 42 dc i nadal nic a brzuch i piersi bola

Mi przestała kompletnie smakować kawa. Zawsze 2-3 kubki dziennie rozpuszczalnej z mlekiem a teraz nie ma opcji. Jakieś Cappuccino tylko mi wchodzi a zwykła kawa już nic. Co ciekawe jestem cały czas na diecie. I od kwietnia używałam Erytrytolu do slodzenia zamiast cukru. I nie czułam go w smaku jakoś inaczej a teraz jak go dodam do herbaty to czuć! Wymyślam już totalnie 🙄 a tak się boję że to tylko psycha mi robi jakieś wkręty i tyle ☹️

Spróbuj JesCE w innym szpitalu bo jednak to drogie badania i pewnie w szpitalu zrobią w różnych porach itp
Juz sama nie wiem co zrobic, okres mi sie jak na zlosc przedluza jak teraz dostane a nie pojde to de do innego lejarza noze bedzje latwiej. A dalo by sie tak do innego szpitala?bo tam na skierowaniu mam napisamy ten szpital i oddzial co ten lekarz pracuje i rak jakby on wziol mnie na oddzial

Ja wlasnie wyszlam od ginekologa, kolejny miesiac musimy wstrzymac sie z nadzymi staraniami:( w cytologii wyszlo mi silne zapalenie i musze je wyleczyc:(:(
Jakie leki masz przepisane? Mi w cyto wyszly zmiany zapalne nabłonka które w tym momencie dołączam ale pani doktor stwierdziła że to nie przeszkadza w staraniach...

Sama już nie wiem 🙄

Czesc laski..
A ja mam jakiegos dolka.
Moj W. wyszedl, ma wolne a ja sama w taka pogode :(
Jeszcze sie o to poklocilismy przed wyjsciem.
Ale wiecie co,..
2 miesiace temu jak zaszla w ciaze czułam ze lapie mnie jakas infekcja intymna. U lekarza wyszło wszytko ok i teraz czuje sie identycznie..

reklama
Do góry