reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, u mnie raczej nic z tego.
Rano dostałam @ albo coś w tym stylu.
Śluz z krwią. Byłam w szoku, do @ jeszcze sporo czasu raczej miałam. Nie boli mnie brzuch w ogóle, a zawsze zwijałam się z bólu. No nic...mówi się trudno.
Przykro mi :( Ale może to nie@? Mi się tak co prawda zaczyna, ale możesz nie dostać. Dodatkowo przy ciąży często organizm pozbywa się nadmiaru endometrium w minimalnej ilości, bez szkody dla zarodka.

Ale to chyba jest tak że jak jest biochemiczna i jest poronienie to to jest liczone jako okres?
Ja miałam po tym okresie/poronieniu robione usg i był w jajniku pecherzyk 13mm więc raczej do owulacji doszło ale kto to wie 🤷‍♀️
Ja tez tak mialam.. ale owu przyszla duzo wczesniej bo 8 dc byla..

Przykro mi :( Ale może to nie@? Mi się tak co prawda zaczyna, ale możesz nie dostać. Dodatkowo przy ciąży często organizm pozbywa się nadmiaru endometrium w minimalnej ilości, bez szkody dla zarodka.
Poszłam wymienić tampona i przy okazji sprawdzić co się tam dzieje.
A odkąd zaczął się ten niby okres minęło 5 godzin.
I tampon praktycznie suchy, jedynie delikatnie brązowy. Żadnych objawów na @ nie mam.
Moja mama będąc w ciąży miała plamienie implantacyjne i była przekonana, że w ciąży nie jest. Zorientowała się w 3 miesiącu, bo naprawdę co miesiąc miała takie krwawienie :D
Dobra. Pożyjemy zobaczymy XD

Poszłam wymienić tampona i przy okazji sprawdzić co się tam dzieje.
A odkąd zaczął się ten niby okres minęło 5 godzin.
I tampon praktycznie suchy, jedynie delikatnie brązowy. Żadnych objawów na @ nie mam.
Moja mama będąc w ciąży miała plamienie implantacyjne i była przekonana, że w ciąży nie jest. Zorientowała się w 3 miesiącu, bo naprawdę co miesiąc miała takie krwawienie :D
Dobra. Pożyjemy zobaczymy XD
Trzeba poczekać! Chociaż ja ostatnio tak miałam, że 1 dc tylko plamienia, a krwawienie i okropne bóle dopiero 2 dc, nie wiem czemu :(

Ja z kolei dziś mam dziwne smaki. Już nie wiem czy sobie wmawiam, Ale jestem mega zdziwiona. Rano piłam herbatę z lipy i była obrzydliwa, a wcześniej tego nie czułam. Teraz zrobiłam sobie malinową -ulubioną i smakuje dziwnie. Jakoś tak jak ziemia XD Ja zwariuję XD

reklama
Trzeba poczekać! Chociaż ja ostatnio tak miałam, że 1 dc tylko plamienia, a krwawienie i okropne bóle dopiero 2 dc, nie wiem czemu :(

Ja z kolei dziś mam dziwne smaki. Już nie wiem czy sobie wmawiam, Ale jestem mega zdziwiona. Rano piłam herbatę z lipy i była obrzydliwa, a wcześniej tego nie czułam. Teraz zrobiłam sobie malinową -ulubioną i smakuje dziwnie. Jakoś tak jak ziemia XD Ja zwariuję XD
Ja mam przeczucia, że się nam udało.

Do góry