olaaa7
Fanka BB :)
Intensywnie bo to były początki naszej znajomości i jeszcze się chciało [emoji23] teraz jest gorzej.Wow!!!❤ Intensywnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Intensywnie bo to były początki naszej znajomości i jeszcze się chciało [emoji23] teraz jest gorzej.Wow!!!❤ Intensywnie
Przykro mi Ale może to nie@? Mi się tak co prawda zaczyna, ale możesz nie dostać. Dodatkowo przy ciąży często organizm pozbywa się nadmiaru endometrium w minimalnej ilości, bez szkody dla zarodka.Dziewczyny, u mnie raczej nic z tego.
Rano dostałam @ albo coś w tym stylu.
Śluz z krwią. Byłam w szoku, do @ jeszcze sporo czasu raczej miałam. Nie boli mnie brzuch w ogóle, a zawsze zwijałam się z bólu. No nic...mówi się trudno.
Mnie nigdy tak nie bolały jak wtedy dlatego dla mnie to troche wyznacznik, choć też nie wiem czy jest sens tak się tego trzymać, skoro każda ciąża może być z innymi objawami, albo w ogóle bezobjawowaMnie cycki zawsze bolą przed @. Teraz też. Bardzo.
Hahah! Rozumiem matko, ja mam problem z określeniem śluzu: czy to płodny, czy po prostu to jeszcze resztki po ostatnim stosunku, wiecie o co chodziIntensywnie bo to były początki naszej znajomości i jeszcze się chciało [emoji23] teraz jest gorzej.
Ja tez tak mialam.. ale owu przyszla duzo wczesniej bo 8 dc byla..Ale to chyba jest tak że jak jest biochemiczna i jest poronienie to to jest liczone jako okres?
Ja miałam po tym okresie/poronieniu robione usg i był w jajniku pecherzyk 13mm więc raczej do owulacji doszło ale kto to wie
Poszłam wymienić tampona i przy okazji sprawdzić co się tam dzieje.Przykro mi Ale może to nie@? Mi się tak co prawda zaczyna, ale możesz nie dostać. Dodatkowo przy ciąży często organizm pozbywa się nadmiaru endometrium w minimalnej ilości, bez szkody dla zarodka.
Ważne żeby skuteczne było...Mnie endo przepisal dostinex.. troche drogi ale zbija prolaktyne
Mnie właśnie podejrzanie ale nie bola piersi :/Mnie nigdy tak nie bolały jak wtedy dlatego dla mnie to troche wyznacznik, choć też nie wiem czy jest sens tak się tego trzymać, skoro każda ciąża może być z innymi objawami, albo w ogóle bezobjawowa
Trzeba poczekać! Chociaż ja ostatnio tak miałam, że 1 dc tylko plamienia, a krwawienie i okropne bóle dopiero 2 dc, nie wiem czemuPoszłam wymienić tampona i przy okazji sprawdzić co się tam dzieje.
A odkąd zaczął się ten niby okres minęło 5 godzin.
I tampon praktycznie suchy, jedynie delikatnie brązowy. Żadnych objawów na @ nie mam.
Moja mama będąc w ciąży miała plamienie implantacyjne i była przekonana, że w ciąży nie jest. Zorientowała się w 3 miesiącu, bo naprawdę co miesiąc miała takie krwawienie
Dobra. Pożyjemy zobaczymy XD
Ja mam przeczucia, że się nam udało.Trzeba poczekać! Chociaż ja ostatnio tak miałam, że 1 dc tylko plamienia, a krwawienie i okropne bóle dopiero 2 dc, nie wiem czemu
Ja z kolei dziś mam dziwne smaki. Już nie wiem czy sobie wmawiam, Ale jestem mega zdziwiona. Rano piłam herbatę z lipy i była obrzydliwa, a wcześniej tego nie czułam. Teraz zrobiłam sobie malinową -ulubioną i smakuje dziwnie. Jakoś tak jak ziemia XD Ja zwariuję XD