reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, u mnie raczej nic z tego.
Rano dostałam @ albo coś w tym stylu.
Śluz z krwią. Byłam w szoku, do @ jeszcze sporo czasu raczej miałam. Nie boli mnie brzuch w ogóle, a zawsze zwijałam się z bólu. No nic...mówi się trudno.
Przykro mi :( Ale może to nie@? Mi się tak co prawda zaczyna, ale możesz nie dostać. Dodatkowo przy ciąży często organizm pozbywa się nadmiaru endometrium w minimalnej ilości, bez szkody dla zarodka.

Ale to chyba jest tak że jak jest biochemiczna i jest poronienie to to jest liczone jako okres?
Ja miałam po tym okresie/poronieniu robione usg i był w jajniku pecherzyk 13mm więc raczej do owulacji doszło ale kto to wie 🤷‍♀️
Ja tez tak mialam.. ale owu przyszla duzo wczesniej bo 8 dc byla..

Przykro mi :( Ale może to nie@? Mi się tak co prawda zaczyna, ale możesz nie dostać. Dodatkowo przy ciąży często organizm pozbywa się nadmiaru endometrium w minimalnej ilości, bez szkody dla zarodka.
Poszłam wymienić tampona i przy okazji sprawdzić co się tam dzieje.
A odkąd zaczął się ten niby okres minęło 5 godzin.
I tampon praktycznie suchy, jedynie delikatnie brązowy. Żadnych objawów na @ nie mam.
Moja mama będąc w ciąży miała plamienie implantacyjne i była przekonana, że w ciąży nie jest. Zorientowała się w 3 miesiącu, bo naprawdę co miesiąc miała takie krwawienie :D
Dobra. Pożyjemy zobaczymy XD

Poszłam wymienić tampona i przy okazji sprawdzić co się tam dzieje.
A odkąd zaczął się ten niby okres minęło 5 godzin.
I tampon praktycznie suchy, jedynie delikatnie brązowy. Żadnych objawów na @ nie mam.
Moja mama będąc w ciąży miała plamienie implantacyjne i była przekonana, że w ciąży nie jest. Zorientowała się w 3 miesiącu, bo naprawdę co miesiąc miała takie krwawienie :D
Dobra. Pożyjemy zobaczymy XD
Trzeba poczekać! Chociaż ja ostatnio tak miałam, że 1 dc tylko plamienia, a krwawienie i okropne bóle dopiero 2 dc, nie wiem czemu :(

Ja z kolei dziś mam dziwne smaki. Już nie wiem czy sobie wmawiam, Ale jestem mega zdziwiona. Rano piłam herbatę z lipy i była obrzydliwa, a wcześniej tego nie czułam. Teraz zrobiłam sobie malinową -ulubioną i smakuje dziwnie. Jakoś tak jak ziemia XD Ja zwariuję XD

reklama
Trzeba poczekać! Chociaż ja ostatnio tak miałam, że 1 dc tylko plamienia, a krwawienie i okropne bóle dopiero 2 dc, nie wiem czemu :(

Ja z kolei dziś mam dziwne smaki. Już nie wiem czy sobie wmawiam, Ale jestem mega zdziwiona. Rano piłam herbatę z lipy i była obrzydliwa, a wcześniej tego nie czułam. Teraz zrobiłam sobie malinową -ulubioną i smakuje dziwnie. Jakoś tak jak ziemia XD Ja zwariuję XD
Ja mam przeczucia, że się nam udało.

Do góry