reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny, zmieniłyście coś w diecie jak zaczęłyście się starać o dziecko? Obserwuję Akademię Płodności na instagramie i tam są opisane niesamowite historie, jak zmiana diety wpłynęła na płodność wielu kobiet i po kilku miesiącach od wprowadzenia nowych nawyków zachodziły w ciążę mimo wcześniejszych wieloletnich nieudanych starań. Zastanawiam się, czy to, że podjadam słodycze, lubię zjeść pizzę i wychylić nieco wina, nie ma negatywnego wpływu na moje starania 😐
Moze warto sprobowac ja jestem wtrakcie znaczy ucze sie jesc inaczej i wogole tez mam problem ze slodyczami udalo mi sie schudnac 3 kg , nauczylam sie pic wode niegazowana a wcsesniej nie koglam wypic jej , ale w swieta sobie pofolgowalam i mam i troche mnie bolal zoladek troche mi to pomoglo a teraz znowu sie biore za siebie

reklama
Sam katar nie powinien powodować podwyższenia temp. , ale nigdy nie wiadomo. Każdy Organizm jest inny, może Twoja temp. obniża się po zakończeniu @? U mnie spada dopiero w dniu @, a u innych dziewczyn na kilka dni przed. Tak czy siak można sprawdzić poziom progesteronu dla pewności, jeżeli się martwisz :)
Ja mam cały czas ponad 37 dzisiaj zmierzyła po przebudzeniu i 37 😁 ale cały czas biorę progesteron 3x dziennie więc mam na to wytłumaczenie . Ale ten test mi nie daje spokoju ! 😂

Może to i dobrze :) Przed terminem @ nie czuć objawów ciąży. Mdłości i piersi pojawiają się dopiero tydzień-dwa tygodnie po terminie @. Wszystkie wcześniejsze to objawy PMS, które ewentualnie mogą być inne niż zwykle :D
Czy PMS może być mimo że doszło do zapłodnienia? Dziś od rana czuję jakbym miała PMS, zaczęłam myśleć że się nie udało i mam doła [emoji853]

Ale sie rozpisalyscie dziewczeta :) a tak co do objawow to ja od implantacji nie czuje zadnych, o ile dp trgo czasu czulam sie jak na @ tak po tym wszystko odjelo 😂 ani piersi nie zmienione, nie bola, ani mldosci czy cos, na razie nic, jedynie czasem w glowie sie zakreci :) wiec pewnie duzo objawow jest przez to ze chcemy je miec

Ale sie rozpisalyscie dziewczeta :) a tak co do objawow to ja od implantacji nie czuje zadnych, o ile dp trgo czasu czulam sie jak na @ tak po tym wszystko odjelo 😂 ani piersi nie zmienione, nie bola, ani mldosci czy cos, na razie nic, jedynie czasem w glowie sie zakreci :) wiec pewnie duzo objawow jest przez to ze chcemy je miec
Kiedy masz pierwszą wizytę? 😊

Czy PMS może być mimo że doszło do zapłodnienia? Dziś od rana czuję jakbym miała PMS, zaczęłam myśleć że się nie udało i mam doła [emoji853]
Ja mam to samo dziś kochana! Wkurza mnie wszystko. Wiele razy czytałam, że mimo zapłodnienia są normalne objawy PMS, dlatego wiele kobiet myli je z objawami ciąży, a na tym etapie nie sposób ich odróżnić. Także jest nadzieja :)

reklama
Do góry