HappyBabyMama
Fanka BB :)
Żadna dziś nie testowała
Ja estradiol mam zrobić w 3 dc.
Ja estradiol mam zrobić w 3 dc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwny mam teraz cykl [emoji20] chyba, że zawsze tak jest, a dopiero teraz, jak się staram to wsłuchuję się w swoje ciało. Między 10-15dc bolało mnie podbrzusze i teraz 21-22dc znowu mnie boli [emoji21]
Czytałam, że podstawowa różnica między okresem a plamieniem implantacyjnym są skrzepy - nie może ich być przy implantacjiNo ja się zastanawiam czy mój okres to może nie plamienie implantacjyjne bo jakiś skąpy jest, ale znowu tego troche za dużo chyba na plamienie [emoji23]
Mnie bolał prawy jajnik od 14 do 16 dnia cyklu w tamtym miesiącu tak samo ale to taki uciążliwy ból że czułam przy chodzeniu tak jakbym miała powiększony i mi przeszkadzał. Wczoraj mnie lekko kuły 2 dni temu też ale czy cos to znaczy ..Dziwny mam teraz cykl chyba, że zawsze tak jest, a dopiero teraz, jak się staram to wsłuchuję się w swoje ciało. Między 10-15dc bolało mnie podbrzusze i teraz 21-22dc znowu mnie boli [emoji21]
Wg aplikacji Flo owulację miałam mieć 14dc, ale test owulacyjny wyszedł mi pozytywny dopiero w 17 dc, dodać do tego 24-36h to mamy za krótki czas na implantacje to jest mój pierwszy cykl starań, muszę utrzymać jak najdłużej logiczne myślenie, bo emocje mnie przytłoczą [emoji23]Może najpierw owulacja bolała a teraz ciąża [emoji4]
Tego Ci życzę [emoji23]Wg aplikacji Flo owulację miałam mieć 14dc, ale test owulacyjny wyszedł mi pozytywny dopiero w 17 dc, dodać do tego 24-36h to mamy za krótki czas na implantacje to jest mój pierwszy cykl starań, muszę utrzymać jak najdłużej logiczne myślenie, bo emocje mnie przytłoczą [emoji23]
Oooo, ja mam 7 letnia córkę@Weronika1212, my dopiero zaczynamy. Odstawiłam dopiero córcię id piersi. Ma 11 miesięcy. Biore pod uwagę, ze może to trochę potrwać