reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie do 10 dni po podaniu pregnylu pozytywy wychodzily
Już nie robię testów. Bylam wczoraj u lekarza i jeszcze nic nie widać ☺ zrobił mi progesteron i dzisiaj zadzwonił że mam brać duphaston 3x dziennie . Tylko zastanawia mnie dlaczego nagle stwierdził że 3x 🤔 w poniedziałek mam 14 dzień po pregnylu i zrobię test a we wtorek pobiegnie na betę ☺ bo do niego mam iść w piątek to chyba oszaleje

reklama
Już nie robię testów. Bylam wczoraj u lekarza i jeszcze nic nie widać ☺ zrobił mi progesteron i dzisiaj zadzwonił że mam brać duphaston 3x dziennie . Tylko zastanawia mnie dlaczego nagle stwierdził że 3x 🤔 w poniedziałek mam 14 dzień po pregnylu i zrobię test a we wtorek pobiegnie na betę ☺ bo do niego mam iść w piątek to chyba oszaleje
Może po progesteronie już coś zobaczył. Mi gin bete kazala robić 11 dni od zastrzyku

Witam się i ja:) Muszę nadrobić czytanie hihi. U mnie 27 dc, @ na 6 stycznia.Ale dalej brak objawów nadchodzącej miesiączki,zawsze bolały mnie piersi i nerwowość straszna teraz nic, cisza tylko brzuch czasem da o sobie znać. Życzę wszystkim udanej owulacji i Powodzenia w testowaniu:)

A czy któraś z Was miała torbiel skórzastą?można się starać o dziecko czy lepiej iść najpierw na operację?pozdrawiam wszystkie kobietki🤔😘😘😘

22 dc (cykle 29)
test negatywny
Tia miałam nie robić, ale akurat byłam na zakupach to podeszłam do Rossmanna.
Ja dziś 25 i też zrobiłam test ... Oczywiście biel. Tylko od wczoraj mnie tak dziwnie pobolewa na dole brzucha i w nocy obudziły mnie mdłości. Trwają do teraz . Mam tylko nadzieję że to nie jelitowka ( u mojej siostry cała 4 ja przeszla :( )

Na moje nieszczęście już się nakrecilam choć cały czas sobie wmawiam że "nie to tak jak myślisz" a jak przyjdzie @ to będę ryczeć...
Też miałam w zeszlym cyklu progesteron w 24dc na wczesną ciaże, ale nic z tego :( Dlatego teraz nie bede juz robic. Wtedy powtarzalam akurat komplet badan i tak sie zlozylo. Trudno jest sie nie nastawiac :( Moze w tym cyklu bedzie inaczej :)

reklama
No właśnie:( u mnie też mdłości, a córka wczoraj wieczorem dwa razy wymiotowała. Także obawiam się, że u mnie będzie to samo [emoji849]
Ja dziś 25 i też zrobiłam test ... Oczywiście biel. Tylko od wczoraj mnie tak dziwnie pobolewa na dole brzucha i w nocy obudziły mnie mdłości. Trwają do teraz . Mam tylko nadzieję że to nie jelitowka ( u mojej siostry cała 4 ja przeszla :( )

Do góry