reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć!
Można dołączyć?

Wczoraj test pozytyw a dziś bladziochy
[emoji2368]
Jestem mamą 10 miesięcznej Alicji. Mam pco, io.
Zjadam Witaminy dla ciężarnych z racji ze karmię córkę, witamina D, miovarian.
Gin i endo 13 stycznia

Moja córcia kończy 11 miesięcy za tydzień. W Sylwestra została ostatecznie odstawiła od piersi. Planujesz karmić dalej jak zobaczysz dwie kreseczki? [emoji846]

reklama
Cześć.
Chętnie dołączę.
Kilka słów o mnie.
27 lat (Boże jaka u jestem stara - kiedyś myślałam że w tym wieku będę już mieć dom i gromadkę dzieci).
2 poronienia na przełomie 6/7 tv z lyzeczkowaniem na koncie.
Pierwsze podobno z powodu słabego nasienia (u tż kilka tygodni przed poczęciem zdiagnozowano nowotwór i mial usunięte jedno jądro) lub z powodu zatoru zylnego na przełomie maj/czerwiec 2018 i drugie z przypadku - zdiagnozowano zaśniad częściowy w maju 2019.
W obie ciążę zaszłam w pierwszym cyklu starań. W drugiej nie brałam żadnych leków oprócz witamin, tak samo jak w pierwszej.
Od sierpnia nie uważamy, a od września się staramy. Narazie brak efektu.
Mam zalecenie ja heparynę w ciąży i dupka ale będę chciała przejść na luteinę. Bo brałam dupka po owu i nie zatrzymał mi @.
Zdiagnozowano pai i vleiden. W drugiej ciąży już w 6tc miałam zdiagnozowaną cukrzycę ciążowa.

Zna któraś górnego polecenia lekarza w Krakowie? Nie jestem do mojego przekonana.
Z całego serca polecam Ci moją Panią Ginekolog dr. Małgorzatę Radoń-Pokracką 🙂 Anioł ,nie człowiek. Cudowna, cierpliwa , pomocna .Mogłabym wymieniać bez końca. Obecnie prowadzi moją 3 ciążę i uwierz mi z natury jestem panikarą ,a ona potrafi mnie wysłuchać, wytłumaczyć i co najważniejsze czuję się bezpiecznie,a to bardzo ważne. Polecam. Przyjmuję na ul. Ostatnia 1f w Centrum Mama.

Cześć!
Można dołączyć?

Wczoraj test pozytyw a dziś bladziochy
[emoji2368]
Jestem mamą 10 miesięcznej Alicji. Mam pco, io.
Zjadam Witaminy dla ciężarnych z racji ze karmię córkę, witamina D, miovarian.
Gin i endo 13 stycznia

Również mam IO. Bierzesz jakieś leki? Ja mam brać Formetic czyli metforminę i to był główny powód odstawienia małej, chciaz mon gin jestvz tych co nie zgadza się na ciąże przy kp, wg niego to zbyt duże ryzyko. Oczywiście to „nie zgadza się” jest z przymrużeniem oka. On po prostu zdecydownie rekomenduje odstawienie przed zajsciem.

Z całego serca polecam Ci moją Panią Ginekolog dr. Małgorzatę Radoń-Pokracką [emoji846] Anioł ,nie człowiek. Cudowna, cierpliwa , pomocna .Mogłabym wymieniać bez końca. Obecnie prowadzi moją 3 ciążę i uwierz mi z natury jestem panikarą ,a ona potrafi mnie wysłuchać, wytłumaczyć i co najważniejsze czuję się bezpiecznie,a to bardzo ważne. Polecam. Przyjmuję na ul. Ostatnia 1f w Centrum Mama.
Dzięki. Chodź mam złe skojarzenia w Centrum Mama. Ale chętnie zapoznam się z jej osobą. Ciążę z problemami czy bez ?
Miałam super lekarkę ale ona prowadzi tylko "książkowe" ciążę i ma tylko praktykę prywatną. Zależy mi jednak by lekarz pracował też w szpitalu.

reklama
Dziewczyny help.Dziś24dc, cykle 31 dni, dosłownie kilka minut temu zrobiłam test(wiem powinnam z rannego moczu-no cóż).Czy ja już omamy mam czy jakiś cień cienia się pojawia
IMG_20200103_162946.jpeg

Do góry