reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Swoją dwójkę mam z poprzedniego związku, dla obecnego partnera to będzie pierwsza maleństwo. On również przeżył tą stratę, mamy nadzieję że następnym razem sytuacja się nie powtórzy. Słyszy się o poronieniach itd.ale dopóki nie dotknęło mnie to osobiście nie zdawałam sobie sprawy z cierpienia jakiego doświadcza wtedy kobieta
To jest straszne co cie dotknęło i współczuję ale masz dwójkę dzieciaczkow i męża i będzie dobrze , A dzieciaczkow Ci zazdroszczę że masz dwójkę, bo ja bym chciał chociaż jedno

To jest straszne co cie dotknęło i współczuję ale masz dwójkę dzieciaczkow i męża i będzie dobrze , A dzieciaczkow Ci zazdroszczę że masz dwójkę, bo ja bym chciał chociaż jedno
Napewno się doczekasz🙂 i dobrze że jest to forum,zawsze razem jakoś lepiej,tu możemy sobie ponarzekać w gorsze dni i gratulować owocnych starań. Czasem naprawdę nie ma się komu wygadać ehhh🙄

Dziewczyny,jestem tu zupełnie nowa i zielona.
Zdaje się że część z was przewineła mi się na innych wątkach 🙂 macie już dzieci?której z was to będzie pierwsza ciąża?Ja mam już dwójkę (12 i 6 lat)
My o pierwsze. Udało nam się raz w tym roku (po ponad pół roku starań), ale nasza radość trwała raptem do 12tyg. Obecnie nasz 3cs

U mnie 19 dc.
Nie spodziewam się cudów po tylu latach starań (niepłodność idiopatyczna), ale póki nie ma menopauzy to będę się starać do oporu.

16.01. mam 38 urodziny i jeśli @ się nie pojawi to zrobię test.
No chyba że znów zglupieję w Rossmanie i kupię garść testów.
Kup test clearblue:) zamiast tych rossmanowskich

reklama
Do góry