reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja też na 12.01 planuje :D
No to jesteśmy we 3 :) ja niby powinnam 11.01 ale znając siebie zacznę wcześniej pewnie koło 9 zatestuje xD
Dziewczyny,jestem tu zupełnie nowa i zielona.
Zdaje się że część z was przewineła mi się na innych wątkach 🙂 macie już dzieci?której z was to będzie pierwsza ciąża?Ja mam już dwójkę (12 i 6 lat)
U mnie będzie pierwsza ciąża w sensie dzieci nie mamy jeszcze ale już jestem po biochemicznej

Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) samych uśmiechów i || ;)

reklama
No to jesteśmy we 3 :) ja niby powinnam 11.01 ale znając siebie zacznę wcześniej pewnie koło 9 zatestuje xD

U mnie będzie pierwsza ciąża w sensie dzieci nie mamy jeszcze ale już jestem po biochemicznej

Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) samych uśmiechów i || ;)
We 4, ja też mniej więcej w tym terminie chyba zatestuje ;)

Dołączam do Was choć moja sytuacja nie jest zbyt jasna bo testy mam pozytywne ale może to być wynik pregnylu. Czekam do czwartku. Póki co staramy się już dwa lata. Problemem są policystyczne jajniki plus problemy hormonalne ale to nieważne bo to można uregulować . Do tego wtórny brak okresu a co za tym idzie brak owulacji i właśnie w tym cyklu po raz pierwszy w życiu miałam owulacje ! Po wielu lekach w koncu zadziałał na mnie gonal dzięki któremu miałam trzy pęcherzyki jeden 18mm i dwa 12mm i właśnie te dwa pękły ale dużo później więc mogły dojrzeć. Na pęknięcie wzięłam ovitrelle i później poprawiłam pregnylem i to on zadziałał. Bo z pęknięciem też miałam problem. Mam nadzieje ze sie udało. Trzymajcie kciuki ☺

Fatalnie się czułam pół dnia i cały wieczór. Zawroty głowy, bliskie omdleniu.
Ciśnienie mi skoczyło do 149/100. Po lekach trochę lepiej.
Ale dobrze że już po imprezie. Idę spać.

Ja na razie się z Wami żegnam!
Może kirdys wrócę, ale niestety dziewczyny innym wątku zaczęły mnie wyśmiewać za wstawianie testów na których nic ma. Nie potrzebne mi to. Szkoda moich nerwów na ludzi którzy są tu nie wiadomo po co. Myślałam że to forum jest po to by się wspierać A nie pisać i doradzać komuś, by później prześmiewac się koleżankami. Przykro mi że tak zakończyła się moja historia z forum. Zostawiam Was. Życzę wszystkim zobaczenia II kreseczek jak najszybciej! Trzymajcie się cieplutko Kochane! [emoji7][emoji173]

reklama
Kochane, sylwester udany? 😁
Trzymam kciuki, żeby ten 2020 był dla nas wszystkich szczęśliwy ❤️ U mnie 17dc, pierwszy cykl bez duphastonu na wyregulowanie, więc pewnie się mega przedłuży, testy owulacyjne negatywne 💁‍♀️

Do góry