To może i ja z Wami się skuszęJa też na 12.01 planuje
reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Ja dzisiaj 33 dc, biało na teście ciążowym aż razi, za to test owulacyjny pozytywny kolejny dzień plus meeega ból krzyza.
Ooo to czekamy razem [emoji846]Ja też na 12.01 planuje
ElaStyczna
My staramy sie o pierwsze dzieciatko aktualnie rozpoczelismy 6 cykl staranDziewczyny,jestem tu zupełnie nowa i zielona.
Zdaje się że część z was przewineła mi się na innych wątkach macie już dzieci?której z was to będzie pierwsza ciąża?Ja mam już dwójkę (12 i 6 lat)
Daraa_94
Ja się staram o pierwszą... I marzą mi się bliźniaki ale ważne żeby mi się udało i było wszystko dobrze...Dziewczyny,jestem tu zupełnie nowa i zielona.
Zdaje się że część z was przewineła mi się na innych wątkach [emoji846] macie już dzieci?której z was to będzie pierwsza ciąża?Ja mam już dwójkę (12 i 6 lat)
Wesoła_Aga
U mnie teoretycznie druga ciąża (pierwsza zakończona niepowodzeniem), ale traktuje ją jako pierwszą he he. Jutro nowy rok także okres starań. Owulacja przypada na piąteczek. U mnie starania ponad rok.
Dopiero jak dostaniesz krwawienie to będzie 1 dcTo ja też powiedzmy w 2 dc, czekając na krwawienie z odstawienia. Mam nadzieję, że organizm już da radę jak najszybciej wrócić do normalności
To ja jestem z wami trzecia do kolekcji, 34 dc, brak okresu i test negatywnyKochana,ja mam identyczną sytuację jak Ty,aż oczom nie wierzę że to czytam
Zazwyczaj cykl 28 dni,dzisiaj 34dc,test negatywny,@ brak,ostatnia @ 28.11 :-)
Trzymam za Ciebie kciuki, pisz jak rozwój sytacji:-*
Paulina_1982
Ja w ciąży byłam raz po in vitro. Ale tylko kilka tygodni...
A mamą jestem adopcyjną. Synek ma teraz 18 miesięcy prawie więc to dobry moment aby "załatwić" mu rodzeństwo...
Starania 10 lat...
A mamą jestem adopcyjną. Synek ma teraz 18 miesięcy prawie więc to dobry moment aby "załatwić" mu rodzeństwo...
Starania 10 lat...
reklama
Paulina_1982
Taki nasz krasnoludek.