reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Może umów się do ginekologa. U mnie też się ostatnio spóźniał. Czekałam i czekałam w końcu plamiłam i plamiłam i nadal brak okresu był. W końcu musiałam iść po luteinę na wywołanie okresu, bo bym jajko zniosła ;)

reklama
Zrobię bete w zegarek dla świętego spokoju. A w piątek może uda mi się umówić do lekarza [emoji4]
Może umów się do ginekologa. U mnie też się ostatnio spóźniał. Czekałam i czekałam w końcu plamiłam i plamiłam i nadal brak okresu był. W końcu musiałam iść po luteinę na wywołanie okresu, bo bym jajko zniosła ;)

Ja z zeszłym cyklu też tak czekałam i czekałam i naprawdę miałam długo nawet jak na mnie A w tym 34 dc i nadal nie ma masakra

Ja jutro będę znów testować ;-)
To będzie 30dc (3-4 dni po terminie @). Dzisiaj mi temperatura skoczyła po wcześniejszym dołku, więc liczę że dopiero wczoraj mogło być zagnieżdżenie... Miesiąc temu też tak było na wykresie temp. tylko że wcześniej. Więc, kto wie może coś się pokaże. Dopóki @ nie ma jest nadzieja :-)

A wam wszystkim życzę dwóch tłustych kresek w Nowym Roku 2020 i radosnych nudnych donoszonych ciąż !!!

reklama
Do góry