reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Oby Kochana! Ja teraz zjem takie coś
... ciekaw ile tego w siebie wmusze A później pewnie zgaga. Tak miałam wczoraj zjadłam kawalek chleba z serem i zgaga
Mnie też ciągle muli żołądek ale na szczęście nie mam odruchów wymiotnych ani nic takiego, ale też nie mam na nic ochoty, wciskam w siebie, bo jak zacznę być głodna to żołądek jeszcze mocniej muli. Mam nadzieję, że to max do 12 tyg i minie.
1580218736403.jpeg

Ok będę pamiętać o tym. Jak już rady nie będę dawać [emoji4]
jak bedziesz miec odruchy wymiotne to kup sobie gumy do zucia Pregna Vomi... nie sa jakies mega extra ale na kilkanascie minut naprawde pomagaja. ja mialam 4 tygodnie z zyciorysu wyciete tak mnie mulilo i wymiotowalam,...

Ale wgl skąd wiara takie rzeczy wiedzą [emoji23][emoji23][emoji23] Dla mnie był szok, mosz kurde. Ja patrzę na siebie nie widzę zmian. Ale w pracy jedna kumpela wczoraj też od razu mówi ej A Ty w ciazy nie jesteś? Druga znów nie mówiła nic tylko na mnie patrzyła A jak już powiedziałam to mówi że już nic nie chciała mi sugerować Ale jak mnie zobaczyła to od razu wiedziała. [emoji23][emoji23][emoji23] Jakie baba Jagi [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jak weszlam ostatnio do mojej ginekolozki to powoedziala, ze w ciazy jestem. A ja takie yyyy no tak test wyszedl pozytywny. A ona sie zaczęła cieszyc i mówi, ze mi sie cera rozjasnila xD

reklama
Do góry