HappyBabyMama
Fanka BB :)
Dziewczyny ja po owulacji będę z 5 dni jak będę mieć wizytę 13 lutego więc on zobaczy że jajo peklo?
Tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja po owulacji będę z 5 dni jak będę mieć wizytę 13 lutego więc on zobaczy że jajo peklo?
Dajesz tytuł
kiedy bedziesz testowac?Mówił, żebym teraz z partnerem w drugiej połowie cyklu nie szalała tylko oszczędnie
Mam zrobić test jutro rano i pójść na betę
Na betę nie pójdę bo na rano do pracy mam
Powiedział fajną rzecz "Jak test wyjdzie pozytywny, to jest Pani w ciąży, jak wyjdzie negatywny to być może nie jest Pani w ciąży "
Moze byc komediaDobry serial czy komedie czy co? Musisz mnie nakierowac [emoji23][emoji23] Bo nie wiem co polecić [emoji23][emoji23]
Moze byc komedia
Jutro rano :*Nooo to teraz tylko czekać, kiedy testujesz?
Jutro ranokiedy bedziesz testowac?
Fajne seriale oglądam z narzeczonym, wiec czekam na niego. Mamy do dokonczenia jak poznałem waszą matkę, big bang A nie chce dużo naraz zaczynac bo pozniej mi sie mieszają xDogladaj seriale... the good doctor na cda. tak mnie wciagnal, ze 3 sezony obejrzalam w tydzien wataha od 1 sezonu...