Karolina94
Fanka BB :)
Oooo to wieczorem obczaje na razie sie wciagnelam jak lapia przewoznikow narkotykow xDMiłość na wynajem polecam ! [emoji23][emoji7] Jest na yt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo to wieczorem obczaje na razie sie wciagnelam jak lapia przewoznikow narkotykow xDMiłość na wynajem polecam ! [emoji23][emoji7] Jest na yt
Pochwalę się 1 kierunek zdany na drugim jeszcze jedne egzamin to teraz bierzemy się za dzidzie [emoji123] przykaz małpo a czuje ze przyjdzie i nowy cykl
Oooo to wieczorem obczaje na razie sie wciagnelam jak lapia przewoznikow narkotykow xD
Mnie też ciągle muli żołądek ale na szczęście nie mam odruchów wymiotnych ani nic takiego, ale też nie mam na nic ochoty, wciskam w siebie, bo jak zacznę być głodna to żołądek jeszcze mocniej muli. Mam nadzieję, że to max do 12 tyg i minie.Właśnie jeszcze nie odrzucili mnie od niczego konkretnego. Raczej wgl muli na żołądku i jest mi się nie chce... wiem że muszę jeść Ale dzisiaj jak byłam u babci próbowałam w siebie wmusic choć jedna bułke z serkiem. Zjadłam pół na raty i odruchy wymiotne miałam [emoji23][emoji23][emoji23] Ja mam ochotę na jakieś dziwne przetworzone pracy. Kupiłam sobie w Biedrze jakieś danie z hortexu na patelnie. Zuje już teraz głod więc zaraz zrobię zrobię Ale pewnie pójdą 2 łyżki inny mk się odechce [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja WGL dzisiaj spotkałam taka stara dobra znajoma. Płyta się co ta u mnie j WGL A ja wiadomo że ok itd. A ona wypaliła do mnie " A Ty w ciazy czasem nie jesteś?" Hahaha A ja się zaczęłam śmiać A ona mówi "Jesteś!Wiedziałam, od razu jak Ie zobaczyłam to wiedziałam boi raczej wygladazz" Ale kuzwa ja się pytam?! Jak ona to zrobiła? [emoji32][emoji33] Szok w trampkach! Wtf? [emoji23][emoji23][emoji23] powiedziałam jej że czarownica powinna być [emoji23][emoji23]
A wiesz co na yt sa jakies urywki z calych programow. Szukam gdzies pełnych odcinkow ale nje mogę znalezcHahaha [emoji23] Gdzie to oglądasz i jaki tytuł. Dobry? Może też obejrzę [emoji23]
jak bedziesz miec odruchy wymiotne to kup sobie gumy do zucia Pregna Vomi... nie sa jakies mega extra ale na kilkanascie minut naprawde pomagaja. ja mialam 4 tygodnie z zyciorysu wyciete tak mnie mulilo i wymiotowalam,...Właśnie jeszcze nie odrzucili mnie od niczego konkretnego. Raczej wgl muli na żołądku i jest mi się nie chce... wiem że muszę jeść Ale dzisiaj jak byłam u babci próbowałam w siebie wmusic choć jedna bułke z serkiem. Zjadłam pół na raty i odruchy wymiotne miałam [emoji23][emoji23][emoji23] Ja mam ochotę na jakieś dziwne przetworzone pracy. Kupiłam sobie w Biedrze jakieś danie z hortexu na patelnie. Zuje już teraz głod więc zaraz zrobię zrobię Ale pewnie pójdą 2 łyżki inny mk się odechce [emoji23][emoji23][emoji23]
A wiesz co na yt sa jakies urywki z calych programow. Szukam gdzies pełnych odcinkow ale nje mogę znalezc
Ja jak weszlam ostatnio do mojej ginekolozki to powoedziala, ze w ciazy jestem. A ja takie yyyy no tak test wyszedl pozytywny. A ona sie zaczęła cieszyc i mówi, ze mi sie cera rozjasnila xDJa WGL dzisiaj spotkałam taka stara dobra znajoma. Płyta się co ta u mnie j WGL A ja wiadomo że ok itd. A ona wypaliła do mnie " A Ty w ciazy czasem nie jesteś?" Hahaha A ja się zaczęłam śmiać A ona mówi "Jesteś!Wiedziałam, od razu jak Ie zobaczyłam to wiedziałam boi raczej wygladazz" Ale kuzwa ja się pytam?! Jak ona to zrobiła? [emoji32][emoji33] Szok w trampkach! Wtf? [emoji23][emoji23][emoji23] powiedziałam jej że czarownica powinna być [emoji23][emoji23]