reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ale wgl skąd wiara takie rzeczy wiedzą [emoji23][emoji23][emoji23] Dla mnie był szok, mosz kurde. Ja patrzę na siebie nie widzę zmian. Ale w pracy jedna kumpela wczoraj też od razu mówi ej A Ty w ciazy nie jesteś? Druga znów nie mówiła nic tylko na mnie patrzyła A jak już powiedziałam to mówi że już nic nie chciała mi sugerować Ale jak mnie zobaczyła to od razu wiedziała. [emoji23][emoji23][emoji23] Jakie baba Jagi [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja o tej sytuacji powiedzialam chłopu i kazał mi wysłać swoje zdjęcie i powiedział, ze faktycznie mam cerę inna. I szczerze mówiąc zawsze miałam problem z zapaleniem atopowym na nosie, czole i policzkach A teraz prawie nie ma śladu :O

Ej mi wszyscy mówią że jestem blada A podkład cały czas ten sam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Nie ogarniam ludzi [emoji23][emoji23] zapytam męża jak wróci czy inaczej wyglądam [emoji23]
Ja o tej sytuacji powiedzialam chłopu i kazał mi wysłać swoje zdjęcie i powiedział, ze faktycznie mam cerę inna. I szczerze mówiąc zawsze miałam problem z zapaleniem atopowym na nosie, czole i policzkach A teraz prawie nie ma śladu :O

reklama
Do góry