reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hahaha[emoji23][emoji23] miejmy nadzieję że ciąża. Ja zjadłam trochę i oczywiście zgaga... Ale już ja czułam zanim jeszcze jeść zaczęłam [emoji23][emoji23] Wiedziałam że tak to się skończy [emoji23][emoji23]
Zjadłam obiad i mi niedobrze... Chyba pojadę po test. Albo to ciąża albo objawy przedawkowania forum ;-)

Ja np wygladam jak zwloki. Mimo ze nie rzygam i wgl. Ledwo teraz oczy otworzylam [emoji23]
Ej mi wszyscy mówią że jestem blada A podkład cały czas ten sam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Nie ogarniam ludzi [emoji23][emoji23] zapytam męża jak wróci czy inaczej wyglądam [emoji23]

Niestety dziewczyny , jestem glupia że miałam nadzieję 😭😭😭😭🥺

Załączniki

• Screenshot_2020-01-28-14-49-38-830_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2020-01-28-14-49-38-830_com.google.android.apps.docs.jpg
    136 KB · Wyświetleń: 137
reklama
Do góry