Mrufka®®®
Fanka BB :)
Nasze cykle się synchronizują na tym forummnie wczoraj tak bolał A dziś cisza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasze cykle się synchronizują na tym forummnie wczoraj tak bolał A dziś cisza
Nasze cykle się synchronizują na tym forum [emoji85][emoji85]
O to już macie plany na jego wykształcenie ? [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Jadę na betę już mam dość czekania. Będę pewna na czym stoję i albo będzie radość albo kubeł zimnej wody
Oby to były dobre wiadomościOd czasu do czasu coś tam czuje w podbrzuszu, ale to nie jest uczucie jak na @
Reakcji szefowej można było się spodziewać. Ale ja nie umiem zrozumieć osób które tak wcześnie mówią w pracy czy znajomym i rodzinie może dlatego że poroniłam dwa razy w 7 tc i wiem że życie nie jest tak proste. Tak jak dziewczyny wspomniały trudniej jest się tłumaczyć że już się nie jest w ciąży niż nie mówić że się jest.
Długo pracujesz w tej firmie?
A ja to już żrem od 2018Ja kwas foliowy biorę już od października, bo w zasadzie wszędzie pisze że min 3 miesiące nawet przed staraniem się o dziecko
Piąteczka!! U mnie też 9.Wow laski. Nie mogę was od wczoraj nadrobic
Widze ze tutaj juz prawie wszystkie mamuski.
Wielkie gratulacje
U mnie 9dc. Ogarne chyba testy owu bo nie wiem jak w tym miesiacu wypadnie.
Probuje ostatni miesiac , jak cos bedzie znow nie tak to idziemy do lekarza. Ale wierze ze w koncu sie uda.
Moze pykniemy bobasa w walentynki
A ja mialam betę 50 i testy ciemne jak ty dzisiaj i jedyne co mi zostało to spodnie których nie mogę doprac z krwi. Dlatego następnym razem nawet mąż bd wiedział jak bd serduchoJa miesiąc temu 10dpo wyszedł cień Ale 11 dpo kreska była jaśniejsza i 12 dpo już test negatywny więc teraz mam nadzieję że się udało [emoji4]
Ile????Z reszta oboje mamy nie male dobrobyt przy mezu poszedl mi w boczki i mialam isc na diete jak sie nie uda bo troche jest do zgubienia. A teraz to juz za pozno
P.s. w pierwszej ciazy przytylam 48 kilo .... [emoji23] jak teraz bedzie wszystko dobrze to mam nadzieje e nie bedzie takiego skoku...
No właśnie placki czy kotlety? Daj przepis na kotlety bo znam tylko jeden a czemu nie mieć dwóchO wiem!
@Wesoła_Aga życzę Ci podjęcia właściwej decyzji
Cholernie amutno się Ciebie czyta ale jesteś tu więc nic nie jest przekreślone
Trzymam kciuki!
@Rudaa94 Ty robiłaś placki ziemniaczane czy kotlety? Bo ja w tej ciąży jak nie zjem kotletów ziemniaczanych to chyba rzygać nie przestanę Może o to chodzi mojemu organizmowi haha
Mam niedomogę ziemniaczaną! Potrzebuję przepis na jakieś pyszne kotlety