Mikstura
Fanka BB :)
Placki ziemniaczane [emoji23] z gulaszem[emoji14]
Co na obiad ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co na obiad ?
Zazroszcze Ci takiego optymizmu ale tak serio serio bo tak o wiele latwiej ja niestety tak nie umiem i ciagle sie przejmuje czy to wszystko sie nie skończy, czy bedzie ok...Pawnuka [emoji23][emoji23][emoji23] ovzywiscie, mój słownik [emoji23][emoji23][emoji23]
W lutym jade do miasta obok do polskiego ginekologa, jeżeli tam nic nie zadziałają to lecę do Polski do kliniki...moze bolec lewy bo moze masz owulacje wlasnie z lewego... wspolczuje tego, ze nie mozesz wykonac badan. mieszkalam w uk 14 lat prawie, znam ten bol.
Zazdroszcze optymizmu i nastawienia bo ja jak zobacze 2 kreski to bedzie szczęście zmieszane ze strachemMój też boli, ale chyba nie przyjdzie!!! [emoji4] kurde nie ma prawa już teraz!
Zazdroszcze optymizmu i nastawienia bo ja jak zobacze 2 kreski to bedzie szczęście zmieszane ze strachem
Placki ziemniaczane [emoji23] z gulaszem[emoji14]
Powiem ci tak. Miesiac temu mialam nastawienie jak ty wiec los mi utarl nosa. Teraz z dystansemNo ja też schizuje, wiadomo może być różnie! Ale trzeba myśleć pozytywnie! [emoji7][emoji4]
Do mnie chyba przyjdzie @ brzuch boli jak nie wiem
No właśnie mnie też zaczął cmic ehMój też boli, ale chyba nie przyjdzie!!! [emoji4] kurde nie ma prawa już teraz!
Zazroszcze Ci takiego optymizmu ale tak serio serio bo tak o wiele latwiej ja niestety tak nie umiem i ciagle sie przejmuje czy to wszystko sie nie skończy, czy bedzie ok...
Takze dziewczyny, łapcie te ciazowe fluidy od Verony bo takie najlepsze!!!
No ja też schizuje, wiadomo może być różnie! Ale trzeba myśleć pozytywnie! [emoji7][emoji4]