locala
Fanka BB :)
Kurde jak Ty to udźwignęłas [emoji16]
Nie pomylily. Waga wyjsciowa 52 koncowa niemal 100
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pomylily. Waga wyjsciowa 52 koncowa niemal 100
ja teraz przytylam 3kg a jestem 16+0 i jestem przerazona tym, ze jeszcze z 23 dojdzie ale dla dzidziusia wszystko... u mnie minus taki ze moje bimbaly waza chyba polowe mnie.jakbym sie nie bala operacji to po ciazy skoczylabym na zmniejszenie bo naprawde beda mi kolana niedlugo obijac jak mialam 18 lat to chodzilam napuszona jak paw, prezentujac swoje wielkie "oczy" a babcia mowila, nie ciesz sie, nie ciesz bo im wieksze za mlodu, tym dluzsze na starosc ale wioletka nie myslala, ze kiedys moga zamiast rosnac to sie wydluzac hahaJa w pierwszej złapałam 25, ale jakaś jedna trzecia tego pod sam koniec. Spuchłam jak balon.
Kurde jak Ty to udźwignęłas [emoji16]
No właśnie nie wiem, pierwszy raz robiłam testy owulacyjne. Od 13 dc testy były pozytywne aż do 18dc - rano pozytyw a wieczorem już słaba kreska. W 14 dc czułam ten specyficzny ból jajnika więc owulacja musiała być wtedy bo dokładnie jak zwykle ją czułam [emoji848] tylko dlaczego w takim razie testy wychodziły później nadal pozytywne jakby owulacji nie było? [emoji2368] To wszystko jest tak skomplikowane i trudne do ogarnięcia [emoji3525]
no wlasnie to moga byc objawy owulacyjne. przy takich cyklach jestes swiezo po owulacji albo w trakcie wiec szkoda nerwow i pieniedzy na testy ciazowe. stosujesz testy owulacyjne?Mam roznie, czasami 28 dniowe czasami 32 dniowe... wlasnie niepokoi mnie to ze niby miałam owulacje, tylko ona trwa już tydzień tyle czasu mam upławy jak białko jajka i ból lewego jajnika
Kochana pomógł Ci lactovaginal? Ja zezarlam 1,5 opakowania niby przeszło choć chwilami dalej swędzi i wczoraj dostałam antybiotyk [emoji51]
Pamiętam, że kiedyś pracowałam w zabce. Na rozmowie kwalifikacyjnej szef (facet lat 40) zadał mi pytanie prosto w oczy czy się zabezpieczam i czy planuję dziecko, czy jestem w stałym związku. Czujecie to? Niektórzy pracodawcy są serio powaleni. Poczułam się tak upokorzona i zawstydzona tym pytaniem że łzy mi do oczu naszły. A byłam świeżo po stracie ciąży w 23 tyg [emoji849]
Mam podobnie, też się szczyciłam tym dobytkiem rodzinnym. Witaj imienniczkoja teraz przytylam 3kg a jestem 16+0 i jestem przerazona tym, ze jeszcze z 23 dojdzie ale dla dzidziusia wszystko... u mnie minus taki ze moje bimbaly waza chyba polowe mnie.jakbym sie nie bala operacji to po ciazy skoczylabym na zmniejszenie bo naprawde beda mi kolana niedlugo obijac jak mialam 18 lat to chodzilam napuszona jak paw, prezentujac swoje wielkie "oczy" a babcia mowila, nie ciesz sie, nie ciesz bo im wieksze za mlodu, tym dluzsze na starosc ale wioletka nie myslala, ze kiedys moga zamiast rosnac to sie wydluzac haha
No wlasnie bez problemu. Pod koniec bylo ciezej ale prawie do konca chodzilam do szkoly. 4 pietra gora dol dzien w dzien kilkukrotnie dopiero jak zaslablam na 3.5 pietra to zostałam w domu