Peony
Fanka BB :)
Ja w pierwszej złapałam 25, ale jakaś jedna trzecia tego pod sam koniec. Spuchłam jak balon.Tylko wtedy waga wyjsciowa byla 52 kgteraz takie duze nieco wiecej
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pierwszej złapałam 25, ale jakaś jedna trzecia tego pod sam koniec. Spuchłam jak balon.Tylko wtedy waga wyjsciowa byla 52 kgteraz takie duze nieco wiecej
![]()
Ja zaraz po owulacji byłam tydzień mega chora i jeszcze miałam infekcje intymną, więc byłam pewna, że się nie uda, a jednak nie ma co tracić nadziei.. także trzymam mocno kciuki [emoji7]
Mam roznie, czasami 28 dniowe czasami 32 dniowe... wlasnie niepokoi mnie to ze niby miałam owulacje, tylko ona trwa już tydzień tyle czasu mam upławy jak białko jajka i ból lewego jajnikapoczekaj spokojnie do chociaz 2 dni przed @ iludniowe masz cykle? bo jesli regularne 28-30 to majac 13dni do @ jestes wlansie w trakcie owulacji a wiec testy nie moga wychodzic pozytywne...
No właśnie nie wiem, pierwszy raz robiłam testy owulacyjne. Od 13 dc testy były pozytywne aż do 18dc - rano pozytyw a wieczorem już słaba kreska. W 14 dc czułam ten specyficzny ból jajnika więc owulacja musiała być wtedy bo dokładnie jak zwykle ją czułamHmm z tego co wiem to implantacja może być najwcześniej w 6 dpo, może owulacja była jednak wcześniej? [emoji1364]
RozumiemKochana ja nie widzę drugiej kreski, ale u mnie też wychodziła biel vizira na początku, gdzie beta już była podwyższona. [emoji6] Możesz spróbować za kilka dni znowu sikanca albo skoczyć na badanie z krwi i będzie wiadomo [emoji4]
Znam to ja standardowo dostaje to pytanie jak widzą obrączkę i wiek 23 lata.Pamiętam, że kiedyś pracowałam w zabce. Na rozmowie kwalifikacyjnej szef (facet lat 40) zadał mi pytanie prosto w oczy czy się zabezpieczam i czy planuję dziecko, czy jestem w stałym związku. Czujecie to? Niektórzy pracodawcy są serio powaleni. Poczułam się tak upokorzona i zawstydzona tym pytaniem że łzy mi do oczu naszły. A byłam świeżo po stracie ciąży w 23 tyg![]()
Może owu się przesunęła? U mnie też były hocki klockiO M G... Idę sobie do toalety a tam na wkładce troszkę dosłownie odrobinę krwiia właściwie śluz podbarwiony krawia. Jeśli owu była 24.01 (co ciężko stwierdzic bo testy wychodziły pozytywne przez 4 dni aż) to czy możliwa jest już implantacja? Bo coś tak myślę że to grubo za wcześnie
wtf. Nie mam raczej żadnej infekcji ani nic takiego i aż mi się gorąco zrobiło jak to zobaczyłam
Ja jakoś 20 a czułam się okropnie. Mam nadzieję, że teraz nie będzie gorzej.Z reszta oboje mamy nie maledobrobyt przy mezu poszedl mi w boczki i mialam isc na diete jak sie nie uda
bo troche jest do zgubienia. A teraz to juz za pozno
P.s. w pierwszej ciazy przytylam 48 kilo .... [emoji23] jak teraz bedzie wszystko dobrze to mam nadzieje e nie bedzie takiego skoku...
Dziękuje za odpowiedz, bede musiała powtórzyć... bo w Anglii nie robią bety z krwiNiby cos widac. Ale to musialam najpierw ekran wyszorowac. Albo powtorz test za pare dni albo na bete
Może owu się przesunęła? U mnie też były hocki klocki [emoji14] Jak to wszystko próbowałam jakoś policzyć to wychodzi na to że owu musiała być niecały tydzień po @ przy moich cyklach 33-34 dni.
Ja jakoś 20 a czułam się okropnie. Mam nadzieję, że teraz nie będzie gorzej.