reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Z reszta oboje mamy nie male :D dobrobyt przy mezu poszedl mi w boczki i mialam isc na diete jak sie nie uda :D bo troche jest do zgubienia. A teraz to juz za pozno :D

P.s. w pierwszej ciazy przytylam 48 kilo .... [emoji23] jak teraz bedzie wszystko dobrze to mam nadzieje e nie bedzie takiego skoku...
Łoooo 48kg, jesteś mistrzem hahaha

reklama
Hmm z tego co wiem to implantacja może być najwcześniej w 6 dpo, może owulacja była jednak wcześniej? [emoji1364]
O M G... Idę sobie do toalety a tam na wkładce troszkę dosłownie odrobinę krwii [emoji33] a właściwie śluz podbarwiony krawia. Jeśli owu była 24.01 (co ciężko stwierdzic bo testy wychodziły pozytywne przez 4 dni aż) to czy możliwa jest już implantacja? Bo coś tak myślę że to grubo za wcześnie [emoji58] wtf. Nie mam raczej żadnej infekcji ani nic takiego i aż mi się gorąco zrobiło jak to zobaczyłam

moze byc :) zwlaszcza ze jak sama piszesz, owulacja mogla byc wczesniej... teraz to dopeiro beda emocje :D trzymam mocno kciuki, zeby to bylo wlasnie zagniezdzenie i zebys juz niedlugo zobaczyla II
Japierdziele przecież ja za chwilę tu oszaleje. Staram się studzić swój zapał, że jest tego malutko i jeszcze dużo za wcześnie jak na implantacja ale kurde nie wiem co myśleć totalnie aaaa 😱 oby to było to 🙏

U mnie też mega mokro jakby cały czas były dni płodne a oprócz tego kompletna cisza jakby organizm się odłączył 🤷‍♀️ jestem też chora więc w głowie mam gdzieś zakodowane, że raczej nic z tego nie będzie 😭
Ja zaraz po owulacji byłam tydzień mega chora i jeszcze miałam infekcje intymną, więc byłam pewna, że się nie uda, a jednak nie ma co tracić nadziei.. także trzymam mocno kciuki 😍

Z reszta oboje mamy nie male :D dobrobyt przy mezu poszedl mi w boczki i mialam isc na diete jak sie nie uda :D bo troche jest do zgubienia. A teraz to juz za pozno :D

P.s. w pierwszej ciazy przytylam 48 kilo .... [emoji23] jak teraz bedzie wszystko dobrze to mam nadzieje e nie bedzie takiego skoku...
nawet mi nie mow bo ja mam nadwage juz sprzed ciazy wiec patrze na to co jem. a moj znowu chce przytyc 3kg do setki wiec nasze jadlospisy sie nie pokrywaja 😂 😂
o matko... 48kg. musialo byc ciezko..

Nie pomyliły Ci się cyferki? 48 kg? [emoji28]

reklama
Do góry