reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Najgorsze to czekanie...
Masz jakieś inne objawy poza ogólnym wkur.... ? [emoji2]
Ja mam lekkie skurcze i tylko dzięki nim ciągle myślę że to implantacja
Hmm w sumie już mi trochę przeszło, ale byłam u znajomych, oglądaliśmy jakieś zdjęcia, wzruszające filmiki i oczywiście tylko mi się szkliły oczy haha

Dodatkowo od wczoraj mam delikatne pobolewania jajników, ale to takie bardzo delikatne. I w sumie tyle. U mnie jeśli była implantacja to 2.01, więc teraz to już tylko pozostaje czekać... Co jest najgorsze masz rację haha :D

Piersi jeszcze nie czuję, ale zazwyczaj zaczynały mnie boleć na tydzień przed @, a termin mam 15.01, więc pewnie jeszcze za wcześnie.

Sama już nie wiem. Im bliżej @ tym mniej jestem pewna.

reklama
Dziewczyny 2 styczeń to podobno światowy dzień robienia dzieci, także niby styczeń największe szanse daje hehe

Hmm w sumie już mi trochę przeszło, ale byłam u znajomych, oglądaliśmy jakieś zdjęcia, wzruszające filmiki i oczywiście tylko mi się szkliły oczy haha

Dodatkowo od wczoraj mam delikatne pobolewania jajników, ale to takie bardzo delikatne. I w sumie tyle. U mnie jeśli była implantacja to 2.01, więc teraz to już tylko pozostaje czekać... Co jest najgorsze masz rację haha :D

Piersi jeszcze nie czuję, ale zazwyczaj zaczynały mnie boleć na tydzień przed @, a termin mam 15.01, więc pewnie jeszcze za wcześnie.

Sama już nie wiem. Im bliżej @ tym mniej jestem pewna.

Koło 15 mówisz to terminy podobny ;) Ja niby za 10 dni powinnam kończyć cykl.

Raczej mam bezowulacyjne dlatego mialam lrki zeby ja miec i drugi bralam na przedluzenie ale nie zaszlam i wlasnie nie mialam zadnego monitoringu bo wyslala mnie na badanie hormonalne na ktore czekam chyba 3 miesiac zeby isc, i triche mi sie to nie podoba jakos

A dlaczego tyle czekasz? Nie możesz isc poprostu w 3 dc ze skierowaniem żeby cię przyjęli? No i moim zdaniem do sprawdzenia czy pękają pecherzyki nie potrzebne badanie hormonów. Zmień lekarza szkoda czasu

Dziewczyny 2 styczeń to podobno światowy dzień robienia dzieci, także niby styczeń największe szanse daje hehe

Koło 15 mówisz to terminy podobny ;) Ja niby za 10 dni powinnam kończyć cykl.
O kurde nie wiedziałam haha to może moja macica się zasugeruje i te bóle co miałam to implantacyjne XD No ja tak samo za 10 dni, ale nie wiem czy jak owu się przesunęło i było wcześniej to też cykl 28 zamiast 31 dniowy? Nie wiem jak to teraz liczyć.

O kurde nie wiedziałam haha to może moja macica się zasugeruje i te bóle co miałam to implantacyjne XD No ja tak samo za 10 dni, ale nie wiem czy jak owu się przesunęło i było wcześniej to też cykl 28 zamiast 31 dniowy? Nie wiem jak to teraz liczyć.
U mnie za 7 dni. Więc czekamy [emoji4]

Ja wczoraj miałam ten różowy śluz,a dziś jest jakby brązowy.Ranny test też bladzioch
U mnie ten różowy śluz był początkiem @ 😔
To mój drugi cykl ( dla mnie dziwny ) pierwszy 25 dc ten 27 dc.Ale zawsze brzuch bolał mnie wcześniej kilka godzin przed krwawieniem,piersi tydzień wczesniej i mega PMS.A teraz nic,zero.Nigdy nie przechodzilam @ bez objawowo tym bardziej bez bólów.Dwa dni mialam tylko śluz z krwią, dopiero dzisiaj mam taką normalną @.I teraz nie wiem jak to liczyć czy pierwszy dzień tego plamienia słabego to 1 dc czy od normalneho krwawienia. Juz zgłupiałam🤔

A dlaczego tyle czekasz? Nie możesz isc poprostu w 3 dc ze skierowaniem żeby cię przyjęli? No i moim zdaniem do sprawdzenia czy pękają pecherzyki nie potrzebne badanie hormonów. Zmień lekarza szkoda czasu
Ale bylam to raz nie bylo miejca nie chcieli mnie przyjac drugi raz pani oddzialowej nie bylo i nie przyjmuja to um mowie to co mam sobie okres przesunąć czy jak no naprawde ile mozna a teraz czekam na @ i pojde zrobie prywatnie i juz no dokladnie ale myslalam ze poprostu chce sprawdzic hormony i w szpitalu to kj zrobia wszystko a nie myslalam ze tak bedzie. I chyba tak zrobie musze innego poszukac bo bez jaj myslalam ze pojde i przyjma a tu takie problemy nie wiem czy we wszystkich szpitalach tak czy tylko ja tak trafiam. Ja to mam poprostu szczęście

Witam się i ja, póki co. We wtorek poerwsza wizyta u gina wyjdzoe rowniotko 6tc z okresu, ale owulacja sie przesunela wiec moze jeszcze nie byc nic widac. Tak bardzo sie ciesze na te II kreski i pozytywna bete, ale strasznie sie teraz boje biochemicznej i obawiam sie ze wtorkowa wizyta nie rozwieje jeszcze moich obaw.

Wszystkim starajacym sie zycze aby ten 2020 byl szczesliwy dla Was 😊 zebyscie wszystkie mialy piekne i zdrowe ciaze czego zycze rowniez sobie 😊
Wszystko bedzie dobrze!Mysl tylko pozytywnie😊Daj znać co u Ciebie✊

reklama
Dziewczyny, czy widzicie jakas roznice w wynikach tych testow? Czy ktorejs z Was tez tak wychodzą?

Załączniki

• received_464045897561910.jpeg
    received_464045897561910.jpeg
    71 KB · Wyświetleń: 97
Do góry