MamoveKate
Fanka BB :)
A tak swoją drogą Dziewczyny... co myślicie o tym wczorajszym różowym plamieniu? Mogło to być implantacyjne? Wcześniej nie miałam czegoś takiego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni trwają Twoje cykle ?Dziewczyny, czy widzicie jakas roznice w wynikach tych testow? Czy ktorejs z Was tez tak wychodzą?
Oby byl tak owocny jak koncowka 2019 bo na koniec ładnie sie || i bladziochy posypalyMam nadzieje, ze styczen bedzie tym szczesliwym i posypia sie II
Ciezko powiedziec, jutro rozpoczynam 2 opakowanie duohastonu na regulacje. Po odlozeniu tabletek anty w maju (26maja okres z odstawienia) kolejna miesiączkę mialam 13 lipca, a testy owu pokazaly pozytywny wynik 10 sieprnia czyli w 30 dc i wtedy tez zaszlam w ciąże, ktora niestety okazala sie być pustym jajem. 2 pazdziernika szpital - poronienie(bez zabiegu) i po tym okres dostalam 23 listopada i wlasnie od tego cyklu (16-25dc) lekarz przepisał duphaston.Ile dni trwają Twoje cykle ?
To niestety się nie wypowiem. Może bardziej doświadczone koleżanki pomoga. Ja też rozpoczęłam monitoring owu ale cykle mam raczej regularne i właściwie niedawno rozpoczęliśmy starania.Ciezko powiedziec, jutro rozpoczynam 2 opakowanie duohastonu na regulacje. Po odlozeniu tabletek anty w maju (26maja okres z odstawienia) kolejna miesiączkę mialam 13 lipca, a testy owu pokazaly pozytywny wynik 10 sieprnia czyli w 30 dc i wtedy tez zaszlam w ciąże, ktora niestety okazala sie być pustym jajem. 2 pazdziernika szpital - poronienie(bez zabiegu) i po tym okres dostalam 23 listopada i wlasnie od tego cyklu (16-25dc) lekarz przepisał duphaston.
Nie wiem czy teraz jak duphaston skraca cykle to automatycznie trace owulacje...
U mnie dzisiejszy test ciemniejszy,elektroniczny pokazuje ciążę 1-2tyg,niestety cały czas mam ten śluz brązowy.Matrwię się tymU mnie ten różowy śluz był początkiem @ [emoji17]
To mój drugi cykl ( dla mnie dziwny ) pierwszy 25 dc ten 27 dc.Ale zawsze brzuch bolał mnie wcześniej kilka godzin przed krwawieniem,piersi tydzień wczesniej i mega PMS.A teraz nic,zero.Nigdy nie przechodzilam @ bez objawowo tym bardziej bez bólów.Dwa dni mialam tylko śluz z krwią, dopiero dzisiaj mam taką normalną @.I teraz nie wiem jak to liczyć czy pierwszy dzień tego plamienia słabego to 1 dc czy od normalneho krwawienia. Juz zgłupiałam[emoji848]
Wrzuć zdjęcie ❤U mnie dzisiejszy test ciemniejszy,elektroniczny pokazuje ciążę 1-2tyg,niestety cały czas mam ten śluz brązowy.Matrwię się tym
Przy pierwszej ciąży wszystko wskazywało na mega PMS a. Chodziłam taka wkur... że nikt nie mógł wytrzymać ze mną, szczególnie mążCzy PMS może być mimo że doszło do zapłodnienia? Dziś od rana czuję jakbym miała PMS, zaczęłam myśleć że się nie udało i mam doła [emoji853]
Mi wychodzą totalnie różnie, czasem krecha jest zdecydowanie mocniejsza (ale jeszcze nie pozytyw) i myślę sobie "oho, w końcu zbliża sie owulacja", robię następnego dnia i wielkie rozczarowanie, bo znowu bladzioch. W tym momencie mam 22dc i same negatywne testy owu, więc chyba po prostu muszę się pogodzić z tym, że owulacji nie było. Obserwuję swój śluz i taki przezroczysty, cągnący i w dużej ilości mam średnio co drugi dzień Pewnie skończy się na stymulowaniu owulacji...Dziewczyny, czy widzicie jakas roznice w wynikach tych testow? Czy ktorejs z Was tez tak wychodzą?