Aklime
Fanka BB :)
Widac widac Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widac widac Gratulacje
Gratulacje
Ja testy robię od przedwczoraj. Pierwszy negatyw z wczoraj kreska i dzisiaj znowu negatyw. Flo mówi że owu jutro. Już się pogubiłamMi wychodzą totalnie różnie, czasem krecha jest zdecydowanie mocniejsza (ale jeszcze nie pozytyw) i myślę sobie "oho, w końcu zbliża sie owulacja", robię następnego dnia i wielkie rozczarowanie, bo znowu bladzioch. W tym momencie mam 22dc i same negatywne testy owu, więc chyba po prostu muszę się pogodzić z tym, że owulacji nie było. Obserwuję swój śluz i taki przezroczysty, cągnący i w dużej ilości mam średnio co drugi dzień Pewnie skończy się na stymulowaniu owulacji...
Byłam w kinie i coś zaczęły mnie pobolewać cycki i ćmić w jajnikach xD Czyżby PMS się rozkręcał? ECH! Trzymam za nas kciuczkiU mnie za 7 dni. Więc czekamy [emoji4]
Ja od początku po odstawieniu anty wierzyłam flo, ale chyba w ogóle od tamtej pory (6 miesięcy) nie miałam owu Posprawdzam jeszcze 3 miesiące (kupiłam 100 sztuk testow na allegro ), zrobię 1 miesiąc monitoringu u giną, żeby się upewnić, że owu nie ma i będę chciała wywołać owulację, bo ewidentnie coś mi w tym moim organizmie nie hula tak jak powinno.Ja testy robię od przedwczoraj. Pierwszy negatyw z wczoraj kreska i dzisiaj znowu negatyw. Flo mówi że owu jutro. Już się pogubiłam
Starania wyglądy tak. Owu była chyby 15 października, tak mi się wydaje.O jakie cudowne wieści!!!! Jak wyglądały Wasze starania? Celowałas w owulacje?
Ja po 12 latach zaszłam w pierwszym cyklu.Czy jest któras po odstawieniu antykoncjepcji? Długie starania?
Wow!!! IntensywnieStarania wyglądy tak. Owu była chyby 15 października, tak mi się wydaje.
Zobacz załącznik 1064936
Ja po 12 latach zaszłam w pierwszym cyklu.
Ja rano tak nakrzyczałam na swojego że jak wyszedł z domu to się zastanawiał czy wracać xDPrzy pierwszej ciąży wszystko wskazywało na mega PMS a. Chodziłam taka wkur... że nikt nie mógł wytrzymać ze mną, szczególnie mąż[emoji3]
Gratuluję ❤
Może to pierwsze objawy ciążyByłam w kinie i coś zaczęły mnie pobolewać cycki i ćmić w jajnikach xD Czyżby PMS się rozkręcał? ECH! Trzymam za nas kciuczki