reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mi wychodzą totalnie różnie, czasem krecha jest zdecydowanie mocniejsza (ale jeszcze nie pozytyw) i myślę sobie "oho, w końcu zbliża sie owulacja", robię następnego dnia i wielkie rozczarowanie, bo znowu bladzioch. W tym momencie mam 22dc i same negatywne testy owu, więc chyba po prostu muszę się pogodzić z tym, że owulacji nie było. Obserwuję swój śluz i taki przezroczysty, cągnący i w dużej ilości mam średnio co drugi dzień 🤣 Pewnie skończy się na stymulowaniu owulacji...
Ja testy robię od przedwczoraj. Pierwszy negatyw z wczoraj kreska i dzisiaj znowu negatyw. Flo mówi że owu jutro. Już się pogubiłam 😜

Ja testy robię od przedwczoraj. Pierwszy negatyw z wczoraj kreska i dzisiaj znowu negatyw. Flo mówi że owu jutro. Już się pogubiłam 😜
Ja od początku po odstawieniu anty wierzyłam flo, ale chyba w ogóle od tamtej pory (6 miesięcy) nie miałam owu 🙈 Posprawdzam jeszcze 3 miesiące (kupiłam 100 sztuk testow na allegro 🤣), zrobię 1 miesiąc monitoringu u giną, żeby się upewnić, że owu nie ma i będę chciała wywołać owulację, bo ewidentnie coś mi w tym moim organizmie nie hula tak jak powinno.

O jakie cudowne wieści!!!! Jak wyglądały Wasze starania? Celowałas w owulacje?
Starania wyglądy tak. Owu była chyby 15 października, tak mi się wydaje.
Screenshot_20200106-203233.png

Czy jest któras po odstawieniu antykoncjepcji? Długie starania?
Ja po 12 latach zaszłam w pierwszym cyklu.

reklama
Do góry