reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jak dobrze ze ja przed wyplata jestem [emoji14] testow chociaz nie robie co chwila, bo mnie nie stac:p
ja tak sikalam na testy jak nie robilam bety haha, i cieszylam sie jak dziecko jak ciemnialy z kazdym dniem a ja zaczynalam kochana od jasniejszych niz Twoje :D a teraz sikam na owulacyjne, nie wiem dlaczego, ta druga kreska wyrazna cieszy chyba az tak bardzo [emoji85] [emoji85] [emoji85]

Odrzucilo mnie, miałam odruchy wymiorne trochę. Teraz czasami mnie tak ciągnie że masakra Ale się powstrzymuje i to bardzo by nie zapalić, bo mi ciężko [emoji52] Ale muszę wytrzymać, dla dzidziusia [emoji173]
Z tego co pamiętam to pisałaś że od fajek Cię odrzuciło. Nadal nie palisz? Rzuciłaś? [emoji2]

To ja Ci zazdraszczam :) bo mnie to ciaaagnie jak diabli, smakuja jeszcze bardziej i pachna cudownie [emoji7][emoji3059]
Odrzucilo mnie, miałam odruchy wymiorne trochę. Teraz czasami mnie tak ciągnie że masakra Ale się powstrzymuje i to bardzo by nie zapalić, bo mi ciężko [emoji52] Ale muszę wytrzymać, dla dzidziusia [emoji173]

Ja wczoraj też tak miałam. Dokładnie to samo nie wiem może wczoraj @powinna być [emoji4] Boję się robić te testy że te kreski nie ciemnieja A j sobie tylko to wkrecam... I zw już po 2 dniach powinna być mega tłusta ciemna krecha, tak że wkrecam!
No mnie wczoraj napierał jak w pierwszy dzien @ ... taki kamień ciezki.

Jak dobrze ze ja przed wyplata jestem [emoji14] testow chociaz nie robie co chwila, bo mnie nie stac:p
mi zostao duzo owulacyjnych. czesc dalam bratowej, sugerujac bratu, ze noooo... juz po slubie to pora ale sie wkurzyl :D za to ona ucieszyla a kilka zostawilam sobie. ale ciazowych kupilam na allegro tych chinczykow paskowych chyba z 50 i jak juz wyszedl pozytywny to sikalam przez miesiac na nie... nie mow mi nic nawet bo po swietach i sylwestrze to u nas bida z nyndzom. ja ostatnio do mojego P. jak byl w pracy napisalam, ze kanapki ktore mu zrobilam do pracy sa odzwierciedleniem stanu naszego konta a w zasadzie to jego bogatsza nawet wersja 🙈 😂 zawsze mu robie takie podrasowane, serki, jajko, szynka, pieczarki, bekon, pomidorek... a wtedy chleb posmarowalam maslem, wsadzilam plaster szynki i tyle :D

reklama
Mnie też ciągnie myślę o tym, wiadomo że jak się paliło tyle lat to nie jest takie proste rzucić od tak ale muszę jakoś wytrzymac! Obiecałam.sobie choć mega mi ciężko [emoji52][emoji32]
To ja Ci zazdraszczam :) bo mnie to ciaaagnie jak diabli, smakuja jeszcze bardziej i pachna cudownie [emoji7][emoji3059]

Do góry