Mimi9065
Fanka BB :)
Jeżeli chodzi i prace to najlepiej od razu zanieść zaświadczenie od gin. Ze jest ciąża i wtedy nic ci nie mogą zrobić, popierdlną szefową się nie przejmuj, masz prawo być na l4 i tyle.Nie wiem co ma donoszenie ciąży do tego że wszytko mi się należy? Nie rozumiem... Jak się należy? No co bo W pracy powiedziałam że jestem W ciąży? Będę myśleć pozytywnie! Nie będę dopuszczać myśli że może coś się stać! Musi być dobrze! Jeżeli nie daj Boże coś się stanie to tej po prostu będę wiedziała że tak miło być i tyle! [emoji4] Ja nie rozumie Twojego komentarza i jego sensu. Nie rozumie co znaczy " A inne nie bo się przyjmują, chcą być fair" Fair to jestem ja wobec siebie i swojego sumienia i wobec mojej po...lonej szefowej którą ma dzieci A nie ma sumienia i ani grosza empatii [emoji4] Trochę wyluzuj i nie mów tak ze wszystko to mi się należy! Tobie sensie należy Ale może brakuje Ci pozytywnego myślenia dlatego nie wychodzi ? [emoji4]
Ja np mam taką pracę że nie mogłabym w ogóle pracować od początku, hałas, pyły, dźwignie a ty jak sie źle czujesz to bez wzgledu na to gdzie pracujesz masz prawo isc na l4, dla dobra Twojego i dziecka