reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Nie wiem co ma donoszenie ciąży do tego że wszytko mi się należy? Nie rozumiem... Jak się należy? No co bo W pracy powiedziałam że jestem W ciąży? Będę myśleć pozytywnie! Nie będę dopuszczać myśli że może coś się stać! Musi być dobrze! Jeżeli nie daj Boże coś się stanie to tej po prostu będę wiedziała że tak miło być i tyle! [emoji4] Ja nie rozumie Twojego komentarza i jego sensu. Nie rozumie co znaczy " A inne nie bo się przyjmują, chcą być fair" Fair to jestem ja wobec siebie i swojego sumienia i wobec mojej po...lonej szefowej którą ma dzieci A nie ma sumienia i ani grosza empatii [emoji4] Trochę wyluzuj i nie mów tak ze wszystko to mi się należy! Tobie sensie należy Ale może brakuje Ci pozytywnego myślenia dlatego nie wychodzi ? [emoji4]
Jeżeli chodzi i prace to najlepiej od razu zanieść zaświadczenie od gin. Ze jest ciąża i wtedy nic ci nie mogą zrobić, popierdlną szefową się nie przejmuj, masz prawo być na l4 i tyle.
Ja np mam taką pracę że nie mogłabym w ogóle pracować od początku, hałas, pyły, dźwignie a ty jak sie źle czujesz to bez wzgledu na to gdzie pracujesz masz prawo isc na l4, dla dobra Twojego i dziecka

reklama
Jak dla mnie to ten związek jest trochę toksyczny. W normalnym nie powinnaś płakać przez faceta. Powinien Cię wspierać i nie powodować ból. Wiem co gadam bo sama w takim byłam. Jeśli on się nie zmieni to ja bym tego nie ciągnęła bo szkoda Twojego czasu. A co by było gdyby nie daj Boże dziecko urodziło się chore? Pewnie oskarżał by Ciebie o to i nie wykluczone że zostawił samą z dzieckiem.

To czekamy na wyniki.

Jestem dobrej myśli :)

Też je kupiłam ale już wykorzystałam cały zapas :p
Wysikam chyba na raz wszystkie i kupie czulsze 🙈

Haha Ty sie smiejesz ja od jakiegos czasu przymierzam sie uzupelnic staniki , bo mi w cycki poszlo troche i wypadaja :D to teraz tak w sumie jedynie sportowy trzyma moje kamienie bez bolu. Gorzej jak uwolnie orki :D
I cycków [emoji23]
Zaczęłam mieć wątpliwość czy to objawy ciąży. Pofolgowalam sobie w tym miesiącu z białym pieczywem ( a na mnie bardzo tuczaco działa) i jest 1.5 kg na wadze na plusie [emoji44][emoji79]
To pewnie ciaśniejszy stanik a nie hormony ciążowe [emoji1787]

Dokładnie myślę tak samo jak Ty ! [emoji4]
Jeżeli chodzi i prace to najlepiej od razu zanieść zaświadczenie od gin. Ze jest ciąża i wtedy nic ci nie mogą zrobić, popierdlną szefową się nie przejmuj, masz prawo być na l4 i tyle.
Ja np mam taką pracę że nie mogłabym w ogóle pracować od początku, hałas, pyły, dźwignie a ty jak sie źle czujesz to bez wzgledu na to gdzie pracujesz masz prawo isc na l4, dla dobra Twojego i dziecka

reklama
Jestem... zaraz będzie sikaniec. Jednak nie poszłam na tą bete dziś. Bo stwierdziłam że ten wynik nie będzie wiarygodny i zrobię jutro. Pierwsza beta w niedzielę popołudniu A dziś rano druga to nie ma nawet 48 h [emoji4] A nie chce spichozwac że przyrost mały jak nie minął jeszcze określony czas [emoji4]
ja tak sikalam na testy jak nie robilam bety haha, i cieszylam sie jak dziecko jak ciemnialy z kazdym dniem a ja zaczynalam kochana od jasniejszych niz Twoje :D a teraz sikam na owulacyjne, nie wiem dlaczego, ta druga kreska wyrazna cieszy chyba az tak bardzo 🙈 🙈 🙈

Do góry