reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Miejmy nadzieję że będzie wszystko dobrze! Ja nie dopuszczam myśli by było coś nie tak! Czuje że będzie dobrze i chyba dlatego powiedziałam o ciąży. Nic nie ryzykuje, tylko ta beznadziejna pracę! [emoji4]
kochana praca to tylko dodatek do zycia, nic wiecej!!! fajnie jak jest taka co sie ja lubi ale dla mnie wazne, zebym gdy z niej wyjde nie musiala o niej myslec ani sie stresowac ze znow musze tam pojsc. Twoje zycie to Twoj małż, demk i teraz dzidzius. bardzo dobrze, ze nie dopuszczasz zlych mysli! pozytywne nastawienie jest bardzo wazne!

Ale kurde aż tak żeby rwaly nogi i pachwiny. Brzuch boli ale trochę inaczej niż na okres. WGL to mam tak mokro że ciągle zuje że mam okres[emoji32]
Normalne. W poprzedniej ciąży cieszylam się, ze nie mam objawów a jak w 7 tygodniu przyszły mdłości to do 12 nie wychodzilam z domu

Aga fajna z Ciebie kobieta i jak tak czytam Twoje wpisy to wydaje mi się że Ty już podjęła decyzję odnośnie swojego związku tylko potrzebujesz aby Cię ktoś w tej decyzji utwierdził..... nie nie może się mylę ale tak czuję. Zrobisz jaluwazasz bo Ty najlepiej wiesz jak jest między Wami. Tak na pocieszenie dodam że miałam w rodzinie podobna sytuację moją kuzynka spotykała się z facetem 8 lat przez 3 ostatnie lata związku starali się o dziecko. Nie udało sienu on na zostawił, właśnie dlatego jak powiedział że on bez dziecka nie wyobraża sobie życia A skoro ona nie może to nie mogą być razem. Przeplakala chyba z pół roku. A później spotkała faceta w tramwaju. Miłość od pierwszego wejrzenia po pół roku dzieli ślub a dwa miesiące po ślubie dowiedziała się że jest w ciąży. Dziś mają swoje dzieci i są szczęśliwym małżeństwem. Więc czasem chyba jest tak że że tak powiem los decyduje za nas.

P.s . Tamten partner znalazł sobie inna ożenił się z nią są 8 lat po ślubie i dzieci nadal nie mają.

Oj nie, zupełnie nie. Nie chce tutaj żadnych potwierdzeń decyzji. Przecież tylko patrzycie na zarysy sytuacji i wyrażacie zdanie, to normalne. Po prostu nie widzę innego słuszniejszego wyjścia. I to nie jest decydowanie za dwie osoby, bo on też często mówił o rozstaniu (że niby dlatego że miał kryzys), także też to rozważa sam. Wole teraz niź później... jak i tak miałoby do tego dojść.

Ale historia :)

reklama
To chyba dobrze bo u mnie się zaczęło plamienie bez żadnych boli itd, przeszło w krwawienie i dopiero po dniu krwawienia zaczęło boleć jak na okres, a jeśli boli bez krwawienia to chyba ok

Chyba nie ma reguły, bo u mnie np było odwrotnie... Najpierw bóle, później plamienie. Tak właśnie miałam w pierwszej ciąży.

Do góry