reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej wróciłam. Było okropnie. Poszłam do szefowej powiedziałam jej prawdę tak jak sprawa stoi. Chciałam być uczciwa... jak powiedziałam jej że Jestem na początku ciąży j bardzo źle się czuje i nie chce jej robić bambuko i ściemniać A ona do mnie z tekstem "Przecież Ci mówiłam że masz nie zachodzić w ciaze" Ale się wk...iłam! No co za bezczelna baba to szok wielki! Powiedziałam że id i jutro do lekarza i mnie nie będzie! Niech se robi co chce. W dupie już ja mam! Jak miałabym tam chodzić i się codzień tak serwować jak dziś to bym od razu poronila... [emoji58][emoji32] Wstetny babzztyl! Moja uczciwość się nie odplacila.
A co jak lekarz nie da Ci l4 tak od razu? Przecież ona Cię teraz zwolni bez mrugnięcia okiem

Mieć pracę którą się lubi? Marzenie. Jeszcze takiej nie znalazłam.
Na razie znajduję takie prace co jakoś tam toleruję.

Powolutku, coraz bliżej do emerytury. ;-)
ja w sumie mialam w swoim zyciu 5 prac i w kazdej staralam sie znalezc plusy jakies.... ale 14 lat mieszkalam w uk a tam podejscie do pracy nieco inne niz w Pl hehe.

przez rok nic nie zatrybilo i juz sie chcesz poddac? naprawde? tak latwo? kochana polowa z nas sie stara naprawde dlugo, do skutku!!! my zaszlismy w ciaze w chyba 14 cyklu staran. poronilam. i to nie koniec swiata... staralismy sie znowu! jak upadasz to bijesz swoje 4 litery, zeby sie podniosly idziesz dalej!!! nikt Ci nie powiedzial, ze nie mozesz miec dzieci. moze to jeszcze nie ta pora po prostu... albo sama siebie blokujesz wlasnie takim obsesyjnym podejsciem do tematu! glowa do gory! naprawde rok czasu to nie jest duzo... znam pary starajace sie po 5 lat i sie udalo! najwazniejsze to wierzyc!!! i troche wyluzowac bo jak bedziesz myslala tylko o tym to psychika bedzie Ci platac figle niestety

Widocznie ja nie mam tyle samozaparcia w sobie ;) szacun więc dla Was, że macie!

Mój facet nie bedzie czekał kolejnych dwóch lat jak już wspominałam ;) albo ten rok albo wcale - krótka piłka i nie idzie tu raczej na żaden kompromis po za tym, że jest gotów się badać i nawet do kliniki iść.. ale co z tego.

To już nie ten okres, gdzie umiem wyluzować niestety.

Pierwszy z wieczora wczoraj, ten z dzisiejszego [emoji4] Mam obsesję na punkcie ciemniejacych kresek [emoji23][emoji23][emoji23]
Ktora jest beznadziejna [emoji14] Twoja szefowa to istna menda :) czyli w sumie tak na prawde niewiele ryzykujesz. Musi byc dobrze i czekam na jutrzejsza betę :)
1580074752623.jpeg
20200127_224635.jpeg

reklama
Do góry