Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mam mokro. Ciągle chodze do łazienki sprawdzic czy nie plamie. A pachwiny tez mnie pobolewaja.Ale kurde aż tak żeby rwaly nogi i pachwiny. Brzuch boli ale trochę inaczej niż na okres. WGL to mam tak mokro że ciągle zuje że mam okres[emoji32]
A co jak lekarz nie da Ci l4 tak od razu? Przecież ona Cię teraz zwolni bez mrugnięcia okiemHej wróciłam. Było okropnie. Poszłam do szefowej powiedziałam jej prawdę tak jak sprawa stoi. Chciałam być uczciwa... jak powiedziałam jej że Jestem na początku ciąży j bardzo źle się czuje i nie chce jej robić bambuko i ściemniać A ona do mnie z tekstem "Przecież Ci mówiłam że masz nie zachodzić w ciaze" Ale się wk...iłam! No co za bezczelna baba to szok wielki! Powiedziałam że id i jutro do lekarza i mnie nie będzie! Niech se robi co chce. W dupie już ja mam! Jak miałabym tam chodzić i się codzień tak serwować jak dziś to bym od razu poronila... [emoji58][emoji32] Wstetny babzztyl! Moja uczciwość się nie odplacila.
Ale kurde aż tak żeby rwaly nogi i pachwiny. Brzuch boli ale trochę inaczej niż na okres. WGL to mam tak mokro że ciągle zuje że mam okres[emoji32]
ja w sumie mialam w swoim zyciu 5 prac i w kazdej staralam sie znalezc plusy jakies.... ale 14 lat mieszkalam w uk a tam podejscie do pracy nieco inne niz w Pl hehe.Mieć pracę którą się lubi? Marzenie. Jeszcze takiej nie znalazłam.
Na razie znajduję takie prace co jakoś tam toleruję.
Powolutku, coraz bliżej do emerytury. ;-)
przez rok nic nie zatrybilo i juz sie chcesz poddac? naprawde? tak latwo? kochana polowa z nas sie stara naprawde dlugo, do skutku!!! my zaszlismy w ciaze w chyba 14 cyklu staran. poronilam. i to nie koniec swiata... staralismy sie znowu! jak upadasz to bijesz swoje 4 litery, zeby sie podniosly idziesz dalej!!! nikt Ci nie powiedzial, ze nie mozesz miec dzieci. moze to jeszcze nie ta pora po prostu... albo sama siebie blokujesz wlasnie takim obsesyjnym podejsciem do tematu! glowa do gory! naprawde rok czasu to nie jest duzo... znam pary starajace sie po 5 lat i sie udalo! najwazniejsze to wierzyc!!! i troche wyluzowac bo jak bedziesz myslala tylko o tym to psychika bedzie Ci platac figle niestety
OoooDo tego lekarza to termin prawie na 2022 rok
Ktora jest beznadziejna [emoji14] Twoja szefowa to istna menda czyli w sumie tak na prawde niewiele ryzykujesz. Musi byc dobrze i czekam na jutrzejsza betę
Oooo[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
W takim razie spokojnie się wyrobisz i odchowasz[emoji1787]
Ja z 15 zrobilamPierwszy z wieczora wczoraj, ten z dzisiejszego [emoji4] Mam obsesję na punkcie ciemniejacych kresek [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1073373Zobacz załącznik 1073374