No jasne że badane nie wzięłabym kota w worku hahahahaCiekawe czy jądra też są różnej wielkości? Badała któraś?
reklama
wiola0904
Fanka BB :)
kochana nic sie nie martw!!!!! stres nie pomoze! a jeszcze zaszkodzi. wszelkie bole ciagniecia, szczypania sa normalne... jesli bedzie naprawde bardzo bolalo to pojedz do szpitala, niech sprawdza czy wszystko ok...Już znowu zaczynam się martwić [emoji58]
Myślałam o tym, ale nie wiem co on na ten temat...
Pewnie by mnie wyśmiał, ze w ogóle coś takiego proponuje...
Nie wiem kobitki jak to sie wszystko ułoży. Jeszcze jak stracę pracę to już w ogóle będzie mi ciężko utrzymać wynajem, ale dam rade - muszę.
Dzięki za Wasze ciepłe słowa. Postaram się Wam tu za bardzo nie truć, chodż teraz to ciężki dla mnie czas jest... Jeszcze nie mogę sie co miesiąc starać to już automatycznie zmniejsza moją ilość miesięcy w roku na starania... A może los bije mi dzwonami nad głową "z nim nie warto mieć dzieci" i natura blokuje
Co ma być to zapewne będzie.
Oby nigdy wasze starania o bobaska nie popsuły wam relacji z facetem!
A świeżo upieczone mamuśki niech odpoczywają.
@Verona26 spróbuj mi tu pracować to Ci 4 litery przetrzepe! Nie rób głupich błędów, bo teraz Wasze zdrowie ma być na 1 miejscu.
No i co tam z tymi Waszymi chłopami dziewczyny jak zareagowali na pozytywne bety?
Rysunek - hehe dobra myśl. Faktycznie do walentynek za daleko
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
kochana nic sie nie martw!!!!! stres nie pomoze! a jeszcze zaszkodzi. wszelkie bole ciagniecia, szczypania sa normalne... jesli bedzie naprawde bardzo bolalo to pojedz do szpitala, niech sprawdza czy wszystko ok...
Niestety na tym etapie czasem nawet przy plamieniach nie chcą dac nic na podtrzymanie bo to jeszcze etap dzielenia się komorek i tworzenia najważniejszych organów. Verona zjedz cos połóż się i pij dużo. Zrezygnuj z napojów wypłukujących magnez. Jedz dużo rzeczy zawierających kwas foliwy. Zazywasz w ogole już kwas foliowy? Powinnaś zrobic też morfo od razukochana nic sie nie martw!!!!! stres nie pomoze! a jeszcze zaszkodzi. wszelkie bole ciagniecia, szczypania sa normalne... jesli bedzie naprawde bardzo bolalo to pojedz do szpitala, niech sprawdza czy wszystko ok...
@Verona26
odgon te czarne myśli,a jak już tak myślisz,to wez z nim o tym porozmawiaj,a nie decyduj za siebie i za niego,ja tez dlugo sie juz staram,mam swoje lata,moj partner jest duzo mlodszy,ale ja z nim to przerobilam,zapytalam co bedzie,jak nam sie nie uda miec maluszka,odpowiedzi czesto zaskakuja,kochasz go,zalezy Ci na nim,to nie odpuszczaj,ciesz sie zyciem i tym kogo masz przy swoim boku,trzymam kciuki i przesylam pozytywne mysliCały czas bywałam spokojna, robiłam wszystko by się wyciszyć. NIe testowałam jak same widziałyście, starałam się podchodzić spokojnie, ostrożnie. Czekałam na termin @, by robić bete. Jak czułam stres to od razu szłam na spacer, robiłam trening, wysiadywałam na kawie, wszystko byle nie myśleć. Wkręcałam sobie pozytywne myśli i czułam sie spokojnie. ***** to dało!
Tak myśle nad rozstaniem, bo to szkoda czasu i dla niego i dla mnie. I tak już nic nie wyjdzie. Skoro przez rok nic nie zatrybiło to juz nie zatrybi i tyle.... A takto może on jeszcze zdoła mieć dzieci... skoro ja ich nie mogę mieć.
MalyGosc
POWIEM Ci że latwiejnmi przyszła ta rozmowa z nią niż miałabym kombinować. Wtedy bardziej bym się sugerowała itd. Powiedziałam jej że jak wszystko będzie rok i nic nie nie wydarzy to ma sobie poszukać kogoś na zastępstwo bo ja nie przyjdę [emoji4] Wie że jak będzie ok to będę na l4 A jakby nie daj Boże coś się stało to wracam do pracy i tyle [emoji4]
Chodzi bardziej o to, ze tu nie chodzi o Twoja uczciwość a zachowanie zimnej krwi i rozsądku. Przepraszam jeśli Cię tym uraziłam. Ale jeśli Twoja szefowa jest suką to mogłaś sobie narobić właśnie niezłego bigosu
wiola0904
na tym etapie nie da sie podtrzymac ciazy... ale nie ma co straszyc Verony bo ciagniecia, lekkie bole, szczypanie czy bole podobne do @ sa calkiem normalne... mi w szpitalu powiedzial lekarz ze poki sa same bole a nie ma plamienia to spokojna glowa...Niestety na tym etapie czasem nawet przy plamieniach nie chcą dac nic na podtrzymanie bo to jeszcze etap dzielenia się komorek i tworzenia najważniejszych organów. Verona zjedz cos połóż się i pij dużo. Zrezygnuj z napojów wypłukujących magnez. Jedz dużo rzeczy zawierających kwas foliwy. Zazywasz w ogole już kwas foliowy? Powinnaś zrobic też morfo od razu
reklama
Tak tak wiem że macica pracuje ze tak powiemna tym etapie nie da sie podtrzymac ciazy... ale nie ma co straszyc Verony bo ciagniecia, lekkie bole, szczypanie czy bole podobne do @ sa calkiem normalne... mi w szpitalu powiedzial lekarz ze poki sa same bole a nie ma plamienia to spokojna glowa...