reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam całe życie jeden większy. Podobno większość kobiet tak ma :)
Zauważyłam że mój prawy cycek jest większy [emoji846] ciekawe czy tak było zawsze, czy po odstawieniu kp, czy objaw jakiś (hołpsoł [emoji87][emoji28]) szczypie też co jakiś czas.
Jak moje starania będą trwały dłużej to mój organizm i wygląd będę znała w każdym szczególe [emoji1787]

Oj nie, zupełnie nie. Nie chce tutaj żadnych potwierdzeń decyzji. Przecież tylko patrzycie na zarysy sytuacji i wyrażacie zdanie, to normalne. Po prostu nie widzę innego słuszniejszego wyjścia. I to nie jest decydowanie za dwie osoby, bo on też często mówił o rozstaniu (że niby dlatego że miał kryzys), także też to rozważa sam. Wole teraz niź później... jak i tak miałoby do tego dojść.

Ale historia :)
Aga dlugo jestescie razem?

reklama
Do góry