reklama
Zauważyłam że mój prawy cycek jest większy [emoji846] ciekawe czy tak było zawsze, czy po odstawieniu kp, czy objaw jakiś (hołpsoł [emoji87][emoji28]) szczypie też co jakiś czas.
Jak moje starania będą trwały dłużej to mój organizm i wygląd będę znała w każdym szczególe [emoji1787]
Jak moje starania będą trwały dłużej to mój organizm i wygląd będę znała w każdym szczególe [emoji1787]
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Ale wiem, że coś w tam jest w przepisach, że pewne rzeczy, które normalnie przysługują nie przysługują na umowie na zastępstwo.
Cytuje:
Jak wygląda kwestia „umowa na zastępstwo a macierzyński”? Umowa na zastępstwo nie przedłuża się do dnia porodu. Jeżeli pracownica w dniu porodu nie podlega ubezpieczeniu chorobowemu, po ustaniu zatrudnienia nie przysługuje jej zasiłek macierzyński.
Pracownicy która nie ma prawa do zasiłku macierzyńskiego przysługuje świadczenie rodzinne. Tak zwane kosiniakowe, odpowiednik zasiłku macierzyńskiego, jest wypłacane co miesiąc przez rok w kwocie 1000 zł netto miesięcznie.
(pobrano z str e.dziecko.pl)
Niestety te umowy na zastępstwo nie zawierają wszystkich elementów jakie ma pracownica na umowę na czas określony i o tym też trzeba pamiętać...
Cytuje:
Jak wygląda kwestia „umowa na zastępstwo a macierzyński”? Umowa na zastępstwo nie przedłuża się do dnia porodu. Jeżeli pracownica w dniu porodu nie podlega ubezpieczeniu chorobowemu, po ustaniu zatrudnienia nie przysługuje jej zasiłek macierzyński.
Pracownicy która nie ma prawa do zasiłku macierzyńskiego przysługuje świadczenie rodzinne. Tak zwane kosiniakowe, odpowiednik zasiłku macierzyńskiego, jest wypłacane co miesiąc przez rok w kwocie 1000 zł netto miesięcznie.
Niestety te umowy na zastępstwo nie zawierają wszystkich elementów jakie ma pracownica na umowę na czas określony i o tym też trzeba pamiętać...
Rudaa94
Ale mu ząb do niczego nie potrzebny
Haha mnie winko ćmi, ale mój mąż biedulek miał 8 rwana dziś i spuchniety jak chomik, a ja mam chcice na niego że szok i tu mi go szkoda A tu mnie bierze na zaloty
Jeszcze ze siedziskiem z awatary trzeba na wieczorne siku skoczyć A tak mi się nie chce że szok
Aklime
Ja od zawsze prawy mam większyZauważyłam że mój prawy cycek jest większy [emoji846] ciekawe czy tak było zawsze, czy po odstawieniu kp, czy objaw jakiś (hołpsoł [emoji87][emoji28]) szczypie też co jakiś czas.
Wesoła_Aga
Ciekawe czy jądra też są różnej wielkości? Badała któraś?
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
Rudaa94
W google trzeba wrzucic
Ciekawe czy jądra też są różnej wielkości? Badała któraś? [emoji23] [emoji23]
Verona26
Czyli to normalne? Bo już siwruje
Mam tak samo -,-
reklama
Verona26
Pamiętam dlatego chciałam urodzić do końca umowy i mam nadzieję że mi się uda [emoji4]
Ale wiem, że coś w tam jest w przepisach, że pewne rzeczy, które normalnie przysługują nie przysługują na umowie na zastępstwo.
Cytuje: