reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

no wlasnie moja pani ginekolog jak do niej poszlam z beta 36,5 to powiedziala, ze ona jako ginekolog uwaza ze ciaza jest wtedy gdy beta bedzie powyzej 50. nawet nie zrobila mi usg. wyliczyla tylko kiedy mniej wiecej beta dojdzie do 10.000 zeby uwidocznic dzidzie i kazala zrobic bete po tygodniu zeby zobaczyc czy jest przyrost czyc iaza biochem

U mnie było to samo. Kazali mi tylko powtarzać betę.

I siedziałam sobie na zwykłym L4, bo nie zarazić się czymś w mojej robocie to graniczy z cudem.

Już nawet odra do nas powędrowała, bo dziecko nieszczepione przekazało mamie a ona rozsiewałą dalej... koszmar. Kiedyś wykończą moje zdrowie te ruchy antyszczepionkowe.

reklama
Wiem wszystko. Jeżeli z ciąża pójdzie coś nie tak to i tak tam gdzieś ta chora pracę. I tak nie mam tam powrotu i tak. Nic mi po niej. Jak nie daj Boże coś się stanie to wezmę L4 na kręgosłup i przciagne chorobowe i tyle.[emoji4]
A wzięłaś pod uwagę co bd jak za 3- 5 dni przyjdzie okres a to się okaże ciąża biochemiczna? (nie zycze tego, ale trzeba wszystko wziac pod uwagę) wtedy cie wywali bo po rozmowie widać że pipa. Dlatego ci doradzalysmy żebyś nie mowila. Oby było okej ale życia bywa nieprzewidywalne

Taka była cisza z tymi dwoma kreseczkami, a teraz jak się posypały [emoji7] Ja wpadam w depresję, że każdemu się udaje, tylko mi nie, a za chwilę myślę, że skoro innym się udaje to i mi się uda! U mnie 26 cykl starań. Myślę, że dozipiemy do jakiegoś 30 i damy sobie spokój. Muszę coś postanowić, czy wracać do pracy, czy szukać czegoś na miejscu. Ech, życie:)
Życzę, żebyś nie doczekała do 30 ☺️!!!!

reklama
O jak mi dobrze.
Naleweczka już ćmi w głowie. Chłopaki śpią.
Cisza, spokój...
Haha mnie winko ćmi, ale mój mąż biedulek miał 8 rwana dziś i spuchniety jak chomik, a ja mam chcice na niego że szok i tu mi go szkoda A tu mnie bierze na zaloty :D
Jeszcze ze slodziakiem z awataru trzeba na wieczorne siku skoczyć A tak mi się nie chce że szok

Ostatnia edycja:
Do góry