No spoko spoko tylko w niektórych przypadkach kobieta nie chce przechodzić przez ciążę, poród i totalnie nie chce tego dziecka. Ciaza to nie katar, że można sobie z nią żyć normalnie. Trzeba dbać bardzo o siebie, dziecko. Często taka ciąża niszczy kobiecie karierę, traci pracę która może być jej jedynym źródłem utrzymania. Bardzo różne są sytuację naprawde i tu nic nie jest czarno białe. Ty mówisz, że nigdy byś tego nie zrobiła - i super. Ja nigdy nie mówię "nigdy" bo nie wiem co stanie się za x czasu
pierwsza ciąża trafiła mi się w naprawdę fatalnym czasie naprawdę. Nie chce wchodzić w szczegóły ale naprawdę było mega słabo. Przez chwilę pomyślałam o tej opcji. O magicznej tabletce która może sprawić, że wszystko wróci do normalności, ze "pozbede się tego problemu". Na całe szczęście, ja miałam wsparcie rodziny która bardzo mi pomogła wtedy i której jestem i będę wdzięczna do końca życia... Wiem jednak też, że nie każda z nas ma tyle szczęścia co ja wtedy i nie każda da radę to udźwignąć. Dlatego nie oceniam.